• Slavenību frizieris Slakters nevarot satikt savu dēlu. Viņu atbalsta Liene Kiviča

    Attiecības
    30. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Slakters-Zvejsalnieks
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Kristaps Slakters-Zvejsalnieks
    Jau pirms kāda laika atklājās, ka slavenību iecienītajam frizierim Kristapam Slakteram, kuru daudzi iepazinuši arī šovā «Stila patruļa», radies strīds ar sievas vecākiem, kuri viņam izīrējuši telpas salonam. Taču ģimenes konflikts patiesībā ir daudz dziļāks un sāpīgāks.

     

    Pirms kāda laika frizieris kļuva par raidījuma «Bez tabu» varoni. Viņš sūdzējās par konfliktu ar sava salona «House of  Hair» telpu izīrētāju, kurš raidījuma gaitā izrādījās paša sievas vecāki. Šķita dīvaini, ka ģimenes locekļi nespēj atrisināt sadzīviskos strīdus bez TV iesaistīšanas Tolaik Kristaps Slakters žurnālam «Privātā Dzīve» klāstīja, ka ģimenē problēmas sākušās tad, kad viņš no sievas pārņēmis salona vadības grožus, jo uzskatījis, ka

    «sievai  ir jābūt maigai, trauslai būtnei, nevis bargai vadītājai, ka viņai beidzot vajag atpūsties».

    Uzņēmums turklāt ticis pārrakstīts uz Kristapa vārda. «Teikšu tā – nezinu, kas tā vispār bija par sazvērestību, bet visiem esmu jau piedevis. Neturu ļaunu prātu. Protams, tas viss izskatās pēc riktīgas «Santabarbaras». To nevar noliegt. Bet es šo spēli vairs negribu spēlēt!» toreiz sacīja viņš.

    Tagad atklājas, ka konflikts Kristapam ir ne tikai ar sievas vecākiem, bet arī sievu. «Jau 3 mēnešus neesmu redzējis un dzirdējis savu dēlu!

    Viņam ir atņemts pilna laika tēvs… »

    savā dzimšanas dienā sociālajos tīklos pauda slavenību frizieris Kristaps Slakteris. Viņš vērsās pie saviem draugiem un paziņām ar lūgumu, lai apsveikumu vietā cilvēki uzrakstītu Kristapa raksturojumu. «Cerībā ,ka patiesība, taisnība un mīlestība ir mūsu sabiedrībā sastopama,» tā frizieris. 

    Komentāru sadaļā gan izskanēja dažādi viedokļi. Vieni raksturoja Kristapu kā lielisku tēvu, bet citi vēlējās padiskutēt par viņa rakstura ne tika labajām pusēm, kas esot izpaudušas attiecībās ar darbiniekiem. Diskusijā iesaistījās arī mūziķa Andra Kiviča sieva Liene. Kiviči jau ilgu laiku konfliktē ar Andra bijušo sievu par mūziķa saskarsmi ar bērniem.

    «Diemžēl šī ir klasika, kad bijušie un bijušās atriebjas, izmantojot bērnus kā ieroci. Izturību, Kristap, » vēl Liene.

    Komentāros izskan arī viedokļi, ka Kristaps atsakoties iet uz kompromisu, tāpēc situācija tā saasinājusies. «Pagaidu aizsardzība pret vardarbību ir muļķības un meli! apvainojumi ir nepatiesi un nepamatoti! Situācija ir tīrākā vardarbība pret mani un manu dēlu!» pikts ir frizieris.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē