• Skaistumkaralienei Aleksejevai mīļotais darījis pāri: Dažreiz policisti atbrauca par vēlu

    Vardarbība ģimenē
    Lauma Lapsa
    3. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Skaistumkonkursa «Miss Universe» dalībniece Kate Aleksejeva no Latvijas šodien ir veiksmīga un starojoša sieviete, taču tā nav bijis vienmēr. Viņa ilgstoši cietusi fiziskus pāridarījumus no mīļotā vīrieša…

    Kate Aleksejeva savos 29 gados ir sasniegusi daudz. Viņa ir veiksmīga modele, kas sadarbojusies ar tādiem pasaules slaveniem zīmoliem kā «Prada», «Dolce&Gabbana» un «Coach». Viņa ir piedalījusies  vairākos  skaistumkonkursos –  «Miss Grand International», «Miss Multiverse», «Top Model of the World». Jaunākais viņas panākums ir dalība «Miss Universe», kas notika Salvadorā. Taču viņas dzīve ne vienmēr bijusi kā no glancētu žurnālu lappusēm. Kate saskārusies arī ar smagiem pārbaudījumiem, proti, piedzīvojusi vardarbību attiecībās ar mīļoto vīrieti.

    «Tas notika tepat Latvijā pirms sešiem gadiem. Sākumā attiecības iesākās ļoti skaisti un viss šķita kārtībā. Cilvēks ne uzreiz man parādīja savu īsto seju,» žurnālam «Privātā Dzīve» teic Kate. Taču pēc gadu ilgām attiecībām puisis pret viņu sācis izturēties riebīgi. «No sākuma viņš mani apsaukāja un pazemoja. Vēlāk emocionālā vardarbība pārauga fiziskajā, viņš mani sāka arī sist,» atminas viņa. Vīrietis apzināti Kati provocējis, bieži vien pats radot konflikta situācijas.

    «Bijušais prata ar mani manipulēt. Situācijas, kad viņš palaida rokas, atkārtojās,» tā modele, neslēpjot, ka uz viņu dzīvesvietu tika saukta arī policija. «Dažreiz policisti atbrauca par vēlu, kad strīds jau bija beidzies. Pieļauju, ka policijai ir tik daudz darba, ka ģimenes strīdus viņi neuzlūko tik nopietni, taču atbraukt un pārbaudīt gan vajadzētu, jo katra situācija ir citādāka. Viss vienā mirklī var izvērsties pavisam slikti,» saka viņa.

     Kate ir augusi labā un saticīgā ģimenē, tāpēc šāda izturēšanās viņu ļoti pārsteidza.

    «Man liekas, ka viņam bija garīgi traucējumi, jo veseli cilvēki tā nekad nedarītu,» spriež viņa.

    «Pēdējā reize, kad viņš man iesita, bija īpaši smaga… Sapratu, ka tā vairs nevar turpināties un ir jārīkojas,» atceras Kate, kas vairākus mēnešus bija cietusi pāridarījumus.

    Izkļūt no šīs situācijas viņai palīdzēja uzticama draudzene. «Mēs izdomājām bēgšanas plānu. Draudzene palīdzēja man izkļūt no dzīvokļa, un tad es nakti pavadīju pie viņas. Nākamajā rītā mēs aizbraucām uz dzīvokli, lai paņemtu savas mantas,» atceras Kate.  

    Lai arī kopš tā laika pagājuši jau vairāki gadi, Kate joprojām satrūkstas, atceroties šo rūgto attiecības pieredzi. «Šķiet, ka tas notika tikai vakar. Šādus pāridarījumus nevar aizmirst, tie mūsos paliek uz mūžu,» skumji saka viņa.

    Visu Kates stāstu atradīsi žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Leļļu mākslinieks Putniņš zaudē cīņā ar vēzi. Sieva Dace: "Paldies Dievam, tas nebija ilgi un mokpilni..."
    • Bijušais deputāts Riekstiņš dodas karot. "Sliktākajā gadījumā tā būs jēgpilna nāve."
    • Dons jau pošas uz Eirovīziju
    • Ceriņa pēc šķiršanās atgriežas TV
    Privātā Dzīve nr05/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē