• Skaistule Kubasova piedzīvo smagus brīžus. Pat vannā mazgāties ir problēmātiski

    Slavenības
    Gita Vīksne
    19. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Diāna Kubasova.
    Foto: Instagram
    Diāna Kubasova.
    «Sāpes bija tik neizturamas, ka man iestājās šoks,» atminas šova Randiņš ar Kubasovu zvaigzne Diāna Kubasova. Viņa cietusi negadījumā ar paraplānu – piezemējoties salauzusi abas pēdas.

    «Līdz šim nekad mūžā nebiju neko lauzusi,» žurnālam «Privātā Dzīve»  atzinusi jaunā iepazīšanās šova «Randiņš ar Kubasovu» zvaigzne – skaistumkaraliene Diāna Kubasova. Pagājušajā nedēļā viņa cieta negadījumā ar paraplānu. «Ar to lidoju jau divus gadus, taču man nav tik lielas pieredzes kā profesionālajiem pilotiem. Iespējams, tādēļ pieļāvu neuzmanības kļūdu nosēžoties. Tas tomēr ir ekstrēms sports, tādēļ biju gatava, ka var būt traumas.

    Pie tā, kas ar mani notika, vainīga esmu tikai es,» atzīst Diāna.

    Diāna atminas, ka pēc neveiksmīgās piezemēšanās cerējusi, ka traumas tomēr nebūs tik nopietnas: «Domāju, ka esmu vienkārši pamatīgi sasitusies, taču sāpes bija tik neizturamas, ka man iestājās šoks.» Viņa tika nogādāta Rīgas 2. slimnīcā. «Fantastiska vieta ar garšīgiem ēdieniem,» atklāj Diāna. «Izrādījās, ka esmu lauzusi abu kāju pēdas, un šobrīd pa ielām rullēju ratiņkrēslā. Pēc sešām nedēļām varēs sākt rehabilitāciju, ja nebūs vajadzīga operācija,» teic viņa.

    Vaicāta, vai vēl kādreiz lidos ar paraplānu, Diāna enerģiski iesaucas: «Protams! Tiklīdz būšu uz kājām, lidošu atkal! Paraplanierisms ir fantastisks sporta veids. Lai to izbaudītu, ir jābūt drosmei, bet tas ir tā vērts.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē