• Miljonārs Ainars Gulbis 64 gados apprecējis daudzbērnu māmiņu

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    9. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Beidzamajos gados Ainars Gulbis ir ļoti mainījies
    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    Beidzamajos gados Ainars Gulbis ir ļoti mainījies
    Miljonārs, tenisista Ernesta Gulbja tēvs Ainars Gulbis pagājušā gada beigās iestūrējis laulības ostā. Viņš apprecējis savu jaunības dienu mīlu, bijušo modeli Unu Kārkliņu.

    Tapis zināms, ka gada sākumā laulību līgumu par visas mantas šķirtību noslēdzis miljonārs Ainars Gulbis un viņa mīļotā sieviete, kura iepriekš bija zināma kā Una Kārkliņa. Tagad 49 gadus vecā Una godājama par Gulbi-Kārkliņu. Kā šonedēļ vēsta žurnāls «Kas Jauns», tad laulība noslēgta pagājušā gada nogalē Rīgā.  

    Miljonāra un bijušās modeles, daudzbērnu māmiņas attiecības sākās vētraini. Par tām sabiedrībai tapa zināms pirms septiņiem gadiem, kad ar skandālu izjuka Unas iepriekšējā laulība ar uzņēmēju un bērnu tēvu Māri Gavaru.

    Gavaru kuplā un saticīgā ģimene bija piemērs daudziem. Viņi bieži parādījās dažādos žurnālos, taču nu šī laimīgās dzīves ilūzija bija pēkšņi sabrukusi. Una bija atjaunojusi attiecības ar savu jaunības dienu mīļoto Ainaru, kurš tobrīd bija juridiski brīvs vīrietis. Tāpēc kādu dienu viņa ar bērniem vienkārši pameta ģimenes māju Jūrmalā un devas līdzi Gulbim uz Tenerifi, kur apmetās miljonāra apartamentos. Savam vīram Mārim viņa atstājusi vien ziņu, kurā visu atklājusi.

    Tikai pēc vairākiem mēnešiem viņa atgriezās Latvijā, lai piedalītos tiesā, kur tika risināts viņas un vīra Māra Gavara konflikts saistībā ar bērnu aizbildniecības jautājumiem. Unas un Māra Gavaru laulība oficiāli tika šķirta 2018. gada pavasarī.

    Una ir Gulbja trešā sieva. Iepriekšējā laulībā ar Vinetu Gulbi pasaulē nākuši divi bērni, bet vēl pirms tam viņš bija precējies ar aktrisi Milenu Gulbi, kuru savienībā pasaulē nācis slavenais tenisists Ernests Gulbis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē