• Lelde Ceriņa komentē laulības izjukšanu: Esmu piedzīvojusi neaprakstāmu vilšanos

    Slavenības
    Estere Jansone
    12. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aivis un Lelde Ceriņi
    Foto: Instagram
    Aivis un Lelde Ceriņi
    Pirms nepilnām divām nedēļām pasākumu un TV raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš npaziņoja, ka viņa un Leldes Ceriņas laulība ir izjukusi. Pēc ilgākas klusēšanas Lelde ir nākusi klajā ar emocionālu komentāru.

    Ceturtdienas, 11. janvāra vakarā, Lelde Ceriņa sociālā tīkla «Instagram» atzina: «Man pašai šķiet, ka viss ir pateikts, bet pēc jūsu vēstulēm noprotu, ka tiek sagaidīta vēl kāda reakcija. Paziņojums, ko publicēja Aivis, bija savstarpēji saskaņots. Lai gan esmu piedzīvojusi neaprakstāmu vilšanos un kaudzi citu emociju, nekādi komentāri no manis nesekos. Centieni radīt ap šo sensāciju var izpalikt.

    Ļaujiet man kaut nedaudz sadzīt.

    Mēs turpinām būt vislabākie vecāki saviem bērniem, beznosacījuma mīlestība ir ieguvusi vēl dziļāku jēgu, un tas šobrīd ir galvenais.»

    Gada sākumā Lelde atzīmēja, ka aizvadītie mēneši viņai bijuši pārbaudījumu pilni. Gadu mijā viņas bērnu tētis TV raidījumu un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš nāca klajā ar paziņojumu par laulības šķiršanu. Notikušajā viņš atzina savu vainu: «Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls – gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību un turpmāk iesim katrs savu ceļu. Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kretīns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu,» pauda Ceriņš. «Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk. Lūdzu respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā,» tā Aivis.

    Ceriņi apprecējās pirms pieciem gadiem. Pirms dažiem mēnešiem izskanēja runas, ka Aivis Ceriņš esot pieķerts sānsoļos, taču toreiz Lelde publiski paziņoja, ka tic savam vīram. Gada nogalē viņa vairsneslēpa: «Mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē