• Katy Tindemark kā princese dzīvo miljonāra mājā: Viņš ir pirmais, kurš mani tā lutina

    Dodamies ciemos
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Vijolniece Katy Tindemark šobrīd dzīvo turīga vīrieša namā. Villā ir ne tikai guļamistaba ar elektriskiem aizkariem, bet arī žilbinošas lustras, privātā sporta zāle un neskaitāmi daudz istabu.

    Jaunajā sezonā pie skatītājiem atgriežas šovs «Slavenības. Bez filtra», kurā viena no ekskluzīvākajām zvaigznēm būs jaunā vijolniece Katy Tindemark. Viņa pirmajās šova sērijās dalās pārdomās ar draudzeni par kopdzīvi ar miljonāru. Kā izrādās, Katy savā guļamistabā mēdzot gulēt viena un tikai retā naktī abi ar mīļoto vīrieti satiekas vienuviet, bet viņa par to lieki neraizējas.

    «Pašlaik es dzīvoju Jūrmalā. Šī lielā mājā pieder manam vīrietim. Attiecības ilgst jau vienu gadu. Jā, viņš ir turīgs. Viņš ir pirmais cilvēks, kurš mani tā lutina,» stāsta viņa.

    Katy atklāj savai draudzenei, ka nepārzina, cik daudz istabu ir viņas mājā, bet zina kopējo ēkas platību – 900 kvadrātmetri. Pagaidām vēl māksliniece neatklāj sava mīļotā vārdu un nodarbošanos. Viņa vien min, ka viņš ir ļoti turīgs un ik dienu lutina savu draudzeni.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē