• Kaspars Daugaviņš emocionāli par bronzas uzvaru: Žēl, ka tētis to dzīvē nepiedzīvoja

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Katrīne Vasiļevska ir devusies satikt Latvijas hokeja izlases kapteini Kasparu Daugaviņu, kurš izrādās, ir viņas brālēns. Sarunā Daugaviņš pastāsta par piedzīvotajām emocijām atgriežoties mājās, kur viņu un visu komandu, pie Brīvības pieminekļa sagaidīja fanu tūkstoši. Ar asarām acīs, Daugaviņš atzīst, ka viņa tētis būtu bijis priecīgs piedzīvot šo brīdi kopā ar viņu.

    Mūsu hokeja izlase šajā pavasarī ikvienam Latvijas iedzīvotājam dāvināja patiesas prieka emocijas, izcīnot bronzas medaļas Pasaules čempionātā hokejā. Komandas kapteinis Kaspars Daugaviņš vienmēr pēc spēļu intervijās un sporta studijās ir nelokāms un nosvērts savās emocijās, taču šī spēle un sajūtas, lika emocijām kāpt pāri malām.

    «Asaras arī bira arī no tā, ka es zinu, tētis palīdzēja visam šim sapnim iet cauri un bija žēl, ka viņš to dzīvē nepiedzīvoja. Viņš bija liela daļa no manas karjeras, tas bija īpašs moments.»

    Kaspara Daugaviņa tētis (Armands Daugaviņš) bija labi zināms hokeja aprindās, jo darbojies gan kā Piņķu hokeja halles direktors, gan Dinamo Rīga tehniskais menedžeris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē