• FOTO: Labākā dāvana sievietei – Ģirts Ķesteris!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    25. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64)
    «Dodoties šajā misijā, biju nopietni satraucies,» PDz atzīstas Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris, kas pirms divām nedēļām negaidīti iepriecināja vairākas populāras sievietes.

    «Tas nav man ierasts ampluā,» par romantiskā kurjera lomu saka Ģirts Ķesteris. Par godu sieviešu televīzijas kanāla STV Pirmā! četru gadu jubilejai Ģirts, kas jau trešo sezonu ir šīs televīzijas aizkadra balss, devās pie populārām dāmām un aplaimoja viņas ar ziediem un bučām. «Sākumā nebiju īsti pārliecināts, vai esmu labākais variants, kas ko tādu var izdarīt. Esmu ļoti paškritisks,» saka Ģirts un atzīstas – tas, ka vēl joprojām patīk daiļā dzimuma pārstāvēm, viņam pašam esot pārsteigums.

    «Pirms tam par katru dāmu, kuru sveicu, īpaši piedomāju,» stāsta viņš un uzsver – katrā no viņām redz sievieti – personību, kura spēj iedvesmot.

    «Līdz šim iepriecinājis tik daudz sieviešu vienas dienas laikā nebiju nekad. Ja neskaita 8. martā, kad vēl mācījos 8. klasē. Toreiz izņēmu no krājkasītes visu savu naudiņu un devos uz kulinārijas veikalu, kur visām klases meitenēm nopirku kūkas. Šīs aktivitātes dēļ nokavēju mācību stundu, un vēlāk mamma mani sarāja – nu, kā tu, dēls, tā! Pēc daudziem gadiem viņa man atvainojās un atzina – patiesībā tas bijis tik ļoti skaisti! Īpaši, ja to dara tik agrā vecumā.

    To, ka stiprā dzimuma pārstāvis vēlas iepriecināt sievietes sev līdzās, vajag novērtēt,» atgādina aktieris. Viņš neslēpj, ka ik pa laikam saņem piedāvājumus apsveikt jubilārus privāti. «Lai gan nenodarbojos ar to ikdienā un masveidā, ja kāds grib iepriecināt vecotēvu vai kādu citu tuvinieku ģimenē, es reizēm atsaucos,» teic Ģirts.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē