• Ella topošo vīru atved pie radiem un uz latviešu pirti

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    16. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ella un Nataniels.
    Foto: F64
    Ella un Nataniels.
    Dīdžejmeitene Ella, kura jau ilgus gadus dzīvo Losandželosā, pēc saderināšanās atbraukusi dzimtenē gan pastrādāt, gan apciemot tuviniekus un draugus.

    Maija nogalē Sentropēzā pēc trīsarpus gadu pazīšanās dīdžeju menedžeris Nataniels svinīgā ceremonijā bildinājis dīdžejmeiteni Ellu, un viņa teikusi jā. Pagājušajā nedēļā Ellla ieradās Latvijā, kur «Privātā Dzīve» viņu sastapa kādas laimētavas jubilejas ballītē.

    Lai arī saņēmusi bildinājumu, Ella teic, ka ar kāzām abi negrib steigties – kad būšot, tad būšot. «Tiklīdz mums ir brīvs laiks, braucam atpūsties uz Sentropēzu. Šī mums ir iemīļota atpūtas vieta. Pagājušajā gadā Nate tur svinēja savu 50. dzimšanas dienu. Man bija nojauta, ka bildinājums būs viņa jubilejā, taču nebija. Viņš bija nolēmis to darīt tagad,» par nupat piedzīvoto saderināšanos teic Ella, kas pagājušā gada nogalē nosvinēja 36. dzimšanas dienu.

    Elīna jau 12 gadus Losandželosā veido savu apģērbu līniju.  «Mode man tagad ir galvenais ienākumu avots. Iespējams, piedalīšos Lasvegasas Modes nedēļā,» plāno Ella.

    Pirms pandēmijas viņa bieži uzstājās kā dīdžejs, taču tagad pamazām no šīm aktivitātēm paiet malā.

    «Nav vairs divdesmit, un dzīvei ir arī citas vērtības.

    Man Losandželosā ir daži latviešu draugi, bieži pie manis brauc ciemos Markus Riva. Viņš tik labi izskatās, gribētos, lai viņš kaut ko dara kā modelis vai kā aktieris,» atklāj Ella, kura pagājušajā piektdienā gan Marku, gan citus draugus satika arī Latvijā. Viņa uz ballīti, kurā darbojās arī kā dīdžejs, bija ieradusies kopā ar līgavaini. «Satikšu savu mammu, noteikti brauksim pie mana brāļa uz Garkalni, ieiesim īstā latviešu pirtī,» par Latvijā vēl iecerēto sajūsmā ir Ella.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē