• Busulis brīvajā laikā aizrāvies ar neparastu nodarbi

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Intars Busulis.
    Foto: F64
    Intars Busulis.
    Influencere Katrīne Vasiļevska devās satikt populāro dziedātāju Intaru Busuli, lai uzzinātu, kas jauns Intara dzīvē. Sarunā atklājās, ka dziedātājam patīk kavēt laiku garās pastaigās un tajās klausīties latviešu rakstnieku audiogrāmatās.

    Dziedātājs Intars Busulis atklāj, ka brīvajā laikā apgūst latviešu klasiķu autordarbus. Latviešu klasiķus nolēmis klausīties, jo skolas laikā to nav darījis un tagad cenšas to labot. Intars arī atzīst, ka latviešu rakstnieku darbu saturs ir vienlīdzīgi aizraujošs kā populāriem ārzemju rakstniekiem.

    «Pārsvarā es klausos Rūdolfu Blaumani, visas tās «Raudupietes» un ko tik vēl ne. Īsāk sakot no «Raudupietes» līdz «Silmačiem», to ko es skolā neizdarīju. Angliski es neklausos, tur jāiedziļinās. Un izrādās, ka tas Blaumanis tikai par nāvi raksta,» par skolā neizlasīto obligāto literatūru stāsta Busulis.

    Busulis pastāstīja, ka brīžos, kad rokās ir īstā grāmata, viņš paralēli ieslēdz arī meditatīvu mūziku, lai lasītās domas neizplūstu un apkārtējie trokšņi netraucētu uztvert informāciju.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē