• Atklāts īru dziedātājas Šineidas O’Konoras nāves iemesls

    Slavenības
    Estere Jansone
    9. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Matteo Chinellato/Shutterstock
    Talantīgā īru māksliniece tika atrasta bez dzīvības pazīmēm 2023. gada 26. jūlijā, neilgi pēc viņas dēla Šeina O’Konora traģiskās nāves.

    Britu izmeklētāji ir nākuši klajā ar paziņojumu, ka 90. gadu zvaigzne ir mirusi dabīgā nāvē un tajā nav iesaistīti kādi ārēji cēloņi, vēsta «The New York Times». Šineida O’Konora mūžībā aizgāja 2023. gada jūlijā, 56 gadu vecumā.

    Īru dziedātāja popularitāti ieguva pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados, taču fanu mīlestību O’Konora iekaroja ar melodisko dziesmu «Nothing Compares 2 U».

    2009. gadā Šineidas O’Konora uzstājās festivālā «Positivus» Salacgrīvā.

    Dziedātāja pasaules uzmanību bija izpelnījusies ar dažādiem izaicinošiem paziņojumiem un savu viedokli par reliģiju, sieviešu tiesībām, rasismu, seksualitāti un karu. Viens no spilgtākajiem O’Konoras gājieniem bija pāvesta Jāņa Pāvila II bildes saplēšana televīzijas šovā «Saturday Night Live», lai protestētu pret Īrijā notiekošo bērnu seksuālu izmantošanu katoļu baznīcās.  

    2022. gada 6. janvārī traģiski gāja bojā Šineidas O’Konoras 17 gadus vecais dēls Šeins. Savā «Twitter» profilā mūziķe dalījās ar sirdi plosošu paziņojumu, ka jaunietis ir «izlēmis beigt savas ciešanas uz šīs zemes un nu ir pie Dieva.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē