• Apskaties uz Ķēmu, kuru Krivenchy iemīlējis no pirmā acu skatiena

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    11. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram un no publicitātes materiāliem
    Grupas «Singapūras satīns» solists un jaunā «Go3» raidījuma «Krivenchy faktors» vadītājs Krivechy jeb Jānis Krīvēns pasākumus apmeklē kopā ar savu četrkājaino draugu pekinieti.

    Vaicāts, kā abi satikušies, Jānis žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja: «Pirms pieciem gadiem, svētdienās braucu uz dzīvnieku patversmi «Ulubele» vest pastaigā suņus. Lielajiem suņiem deva lielas, zaļas un brūnas pavadas, un te pēkšņi tādā lielā pavadā man izveda šo maziņo ķēmu. Mani brīdināja, lai esmu uzmanīgs ar šo mazo suņuku.

    Jānis Krīvēns ar Ķēmu.
    Jānis Krīvēns ar Ķēmu.

    Mana pirmā reakcija bija: «Ak dievs, cik viņš ir mīļš!» Iemīlējos no pirmā acu skatiena. Šis suns iepriekš bija klaiņojis pa Biķerniekiem.» Kad mūziķis atvedis astaini uz mājām, sapratis – suns savulaik bijis labi audzināts mājdzīvnieks, jo nekādas blēņas nav sastrādājis.

    Lai gan Jānis suni sauc par Ķēmu, viņam esot arī pieklājīgs vārds – Pūčs.

    «Tagad Pūčam ir jau kādi deviņi gadi, viņš labprātāk dzīvojas pa māju,» skaidro Krīvēns. «Man viņš ļoti patīk, jo neprasa daudz darba un uzmanības. Sunim nepatīk daudz staigāt ar savām mazajām kājiņām. Pietiek, ja no rīta un vakarā uz neilgu brīdi izvedu viņu laukā. Turklāt šīs šķirnes suņi pēc rakstura vairāk līdzinās kaķiem – ja gribēs ēst vai pamīļoties, atnāks un paprasīs, bet pārējā laikā liek mieru.

    Ja godīgi, par lielu dzīvnieku es nemaz nevarētu uzņemties atbildību, jo ikdienā esmu pārāk aizņemts. Bet ar Ķēmu esam gluži kā cimds ar roku. Mums ir čomiska draudzība. Es viņu varu mīļot un bučot bezgalīgi,» atzīstas mūziķis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē