• FOTO: Šova zvaigžņu greznā dzīve Jelgavas pusē

    Māja
    Gita Vīksne
    15. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ivita Poļiško.
    Foto: Alise Šulca.
    Ivita Poļiško.
    Realitātes TV šova «Ģimene burkā» iepazītie Poļiško dzīvo Jelgavas novadā plašā namā, ko ieskauj dārzs un dīķi. Greznais mājas interjers veidots, ņemot vērā saimnieces Ivitas idejas.

    250 kvadrātmetru plašajā namā Ivita Poļiško jau trešo gadu dzīvo kopā ar vīru Edgaru, ar kuru šogad nosvinēja kāzu 17. jubileju, un bērniem – Ruslanu, Paulu un Dominiku. «Esam jelgavnieki. Vīrs nodarbojas ar auto tirdzniecību, bet man ir savs skaistumkopšanas salons Jelgavā,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj Ivita.

    Iepriekš ģimene dzīvojusi mājā Jelgavas centrā, bet tad izdomājuši pārcelties. «Mēs tagad restaurējam māju, un šobrīd notiek virtuves «pārnešana» uz otro stāvu. Vietā, kur virtuve ir tagad, būs garderobes istaba, savukārt mājas otrajā stāvā – plaša virtuve ar viesistabu un kamīnu,» plāno viņa.

    Katram bērnam mājā ir sava istaba. Vecākajam dēlam tā iekārtota atturīgi tumšos toņos, meitai – perlamutra krāsā ar rozā akcentiem, bet mazākajam dēlam ir īsta pirātu istaba. Bērniem ir arī pašiem sava glauna vannasistaba ar izlietni, kas gatavota no īsta Latvijas laukakmens. Vecāku guļamistaba ir mājas otrā pusē.

    «Ja dzīvo mājā, ko uzlabot un pārveidot atradīsi vienmēr,» atzīst saimniece.

    Ivita neslēpj – katrs stūrītis te ir viņas ideju rezultāts. «Pēc 12. klases ļoti gribēju mācīties par interjera dizaineri, bet vecāki teica: «Tu esi gudra meitene, vajag kaut ko nopietnāku.» Aizgāju mācīties uz juristiem, bet dvēseli nepamānīsi – man patīk iekārtot telpas,» atzīst Ivita.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē