• Kā mūs ietekmē Mēness fāzes?

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Cilvēka organismā lielākoties ir ūdens, tādēļ arī uz mūsu dzīvi iedarbojas Mēness fāžu maiņa – atbilstoši vecumam, dzimumam, horoskopam.
    • Jauns Mēness – sevī ieklausīšanās fāze. Tas ir īss brīdis – viena diena, divas, kad Mēness ieskrienas. Sievietei šajā mirklī ir ļoti maz enerģijas. Tu topi gurdena, pazeminās imunitāte, smadzeņu apgāde ar skābekli… Šajā laikā sevi jāsaudzē. Vīrieši kļūst nervozi, nevajag viņus provocēt. Izmanto šīs pāris dienas vienatnes pārdomām un atpūtai. Visu, ko vēlējies aizmirst, no kā gribi izvairīties, atstāji dilstošajā fāzē. Analizē iepriekšējā periodā notikušo – sevī un pasaulē. Un gaidi augošo fāzi, lai tās gaismā aktīvi rosītos.
    • Augošs Mēness – aktīvas ārējās darbības fāze. Visas idejas, domas ir jāpārvērš rīcībā. Organismā pieplūst spēks un vitalitāte. Labs laiks masāžām, spēcinošām procedūrām, sejas maskām, akupunktūrai.

    Tikai brūces dzīst lēnāk, tāpēc nevajag ieplānot operācijas.

    Toties droši pieaudzē skropstas, krāso uzacis. Permanentais grims būs noturīgāks, kaut ilgāk dzīs. Labs laiks jebkuram sākumam – jauniem paziņām, plānu kalšanai turpmākajam mēnesim, stādīšanai, garderobes atjaunošanai. Radīt, pilnveidot. Beidzot doties uz sporta zāli. Uzsākt gleznošanas nodarbības, svešvalodu kursus. Sāc jauno tieši tagad!

    • Pilnmēness – visvairāk iespaido sievieti. Tad sievietes spēki ir pilnbriedā. Asinis cirkulē ar pilnu jaudu. Radošums pludo. Tu mīli visu pasauli, ne vien savu vīrieti. Bet… Šajā laikā tu esi visneobjektīvākā. Viegli aizkaitināma. Turpretī vīrietis – saprotošāks, pieejamāks. Šajā Mēness fāzē emocijas ir nestabilas, tādēļ rodas daudz pārpratumu, vēlme riskēt nepadomājot. Turpini iesāktos darbus, bet ar jaunu sākšanu labāk nogaidi līdz augošam Mēnesim. Esi uzmanīga!
    • Dilstošs Mēness – pretmets iepriekšējai fāzei. Padarītā novērtēšanas un secinājumu laiks. Jāgatavojas jaunam sākumam. Ķermenis noskaņots uz attīrīšanos, atbrīvošanos no liekā. Labs laiks visām attīrošajām procedūrām un tēju kūrēm – diētām, pīlingam, sejas tīrīšanai, jaunveidojumu operācijām, epilācijai.

    Labs laiks vizītei pie psihoterapeita.

    Turpini iesākto, atmet veco un nevajadzīgo, ievāc ražu, veic ģenerāltīrīšanu, samaksā rēķinus. Šo fāzi vajag izmantot, lai sakārtotu sevi un pasauli ap sevi. Atvadies no traucējošām attiecībām un liekām mantām. Un atceries – ja Mēness ir Svaros, tas ir vislabākais laiks skaistumkopšanas procedūrām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē