• Jūtūberes Beta Beidz intīmā atzīšanās

    Sekss
    Anastasija Kuzminova
    6. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM, INSTAGRAM
    «Ieliku spirāli, meklēju kādu vietu, kur paraudāt,» izplūstot asarās un publiskojot foto no ginekologa kabineta, paziņoja populārā jūtūbere, kuru plašāka sabiedrība iepazina kā LTV raidījuma Supernova vadītāju un seriāla Lielie muļķi aktrisi. Tik intīma atzīšanās pārsteidza daudzus.

    Jauniešu vidē populārā jūtūbere Beta Beidz regulāri dalās ar intīmiem savas dzīves notikumiem. Pirms divām nedēļām viņa nolēma skaļi paust savas emocijas pēc ginekologa apmeklējuma. Pēc šī intīmā paziņojuma, ka par kontracepcijas metodi izvēlējusies spirāles ievietošanu – Beta saņēma daudz komentāru un arī neizpratnes pilnu vēstuļu. Vienu no tām viņa publiskoja.

    Kāds sekotājs rakstīja: «Kādēļ kaut kas tāds ir jāliek Instagram? Tagad uz tevi visi skatās kā uz vienkārši stulbu meiteni.»

    Sev raksturīgā ironiskā manierē jauniete atvainojās, ka dalījās ar nepopulāru tēmu sieviešu auditorijā, kur iemaldās arī pa kādam vīrietim. «Tā ir aktuāla, tomēr stigmatizēta tēma, par kuru cilvēki vienkārši nerunā,» uzskata viņa.

    Interneta vietnē Patreon savā video, kuru ikviens interesents var noskatīties, samaksājot vienu dolāru, Beta Beidz ir īpaši atklāta. Teatrāli raudot, viņa apsprieda sieviešu un vīriešu intīmās atšķirības: «Es nevaru iedomāties laizīt p…u. Es negribu nekad laizīt p…u. Bet varbūt ir jāpamēģina, varbūt nav tik traki?»

    Interesanti, ka viņa savā ģimenē nav vienīgā, kas izvēlējusies kļūt par publisku personību. Rudenī televīzijā startēs jauns ekstrēmo pārvērtību šovs, kur viena no ekspertēm būs Betas Beidz mamma psiholoģe Inga Bērziņa. Viņu meitas aktivitāte sociālajos tīklos nemulsina, un arī šoreiz viņa savas atvases uzdrošināšanos un atklātību atbalsta.

    «Beāte paceļ jautājumu, kādēļ tikai sievietēm ir jādomā par izsargāšanos. Jo puiši pārsvarā par to nevēlas domāt, tādēļ meitenēm jāiet cauri hormonu terapijai vai spirāles likšanai.

    Es uzskatu, ka sabiedrībā joprojām valda uzskats, ka tikai sievietēm ir jādomā, kā sevi pasargāt no nevēlamas grūtniecības.

    Tā nav viegla tēma, un daudzas sievietes, kas iet tam cauri, par to klusē. Bet Beāte ir tik drosmīga, ka to atklāj,» PDz saka Inga Bērziņa.

    Betas Beidz mamma skaidro, ka tieši tāpēc ažiotāža ir tik liela, jo beidzot kāds par to publiski izsakās. Blogerei ir ievērojama auditorija. Viņai ir gandrīz 32 tūkstoši sekotāju Instagram, lielākā daļa – jaunas sievietes. Tādēļ ir būtiski viņas izglītot, uzskata blogeres mamma.

    «Meitenes mēdz justies tā, ka viņām ir nodarīts pāri. Atnākot uz spirāles ielikšanas procedūru, viņas nezinās, kas sagaida un kā viņas varētu justies pēc tam. Meitenes ļoti smagi to pārdzīvo. Tas tomēr ir sāpīgs, nepatīkams pasākums. Ir meitenes, kas ģībst procedūras laikā, ir tādas, kas pirms tam iedzer alkoholu, lai nejustu sāpes, kas ir tikpat lielas, kā izraujot zobu bez narkozes,» atklāj psiholoģe, kas šajā emocionāli sarežģītajā dienā steidza mierināt un atbalstīt savu meitu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē