• Ziedu horoskops aprīlī dzimušajiem: Hiacintes, Atraitnītes un Narcises

    Ezoterika
    Liena Britāne
    1. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Cilvēku raksturi tiek salīdzināti ne tikai ar debesu spīdekļiem, bet arī ar kokiem un ziediem. Vērtējot planētu ietekmi, katram periodam izvēlēts zieds, kas var mūs ietekmēt ar savu pozitīvo starojumu konkrētajā laika periodā. 

    Hiacinte (1.–10. aprīlis)

    • Šajā laikā dzimušie ir spilgtas individualitātes, godkārīgi, vēlas izcelties un vienmēr būt pirmajās pozīcijās. Lai to panāktu, viņi atrodas nemitīgā darbībā un kustībā – tieši tāpēc Hiacintei arī izdodas nokļūt notikumu epicentrā.
    • Ar savu dzīvespriecīgo pašpārliecinātību var būt labi vadītāji, kas lieliski apzinās savu vērtību. Hiacinte labprāt daudz strādā pati, taču arī no tuviniekiem un kolēģiem gaida to pašu. Sliņķi šos cilvēkus panākumu dēļ mēdz apskaust un pat likt šķēršļus viņu ceļā. Ja arī Hiacintei gadās pa ķibelei, tā tomēr savu panāks un situāciju uzlabos, turklāt mācēs nezaudēt dzīvesprieku un aizstāvēt savu komforta zonu.
    • Hiacintei patīk laba atpūta, greznas lietas, dārgas delikateses, eksotiski ceļojumi. Arī mājās patīk komforts, ērtības, siltums, izcils televizors, laba sadzīves tehnika, spilgts interjers, garšīgs mājas ēdiens.
    • Hiacinte augstu vērtē ģimeni, bērnībā un jaunībā iegūtos uzticamos draugus, labprāt lutina viņus. Mēdz aizrauties ar gleznošanu, fotografēšanu, jo patīk māksla, daba, ziedi. Veidojot dārzu, priekšroku dod profesionāla dārznieka pakalpojumiem.  

    Atraitnīte 11.–20. aprīlis

    • Šajās dienās dzimušo cilvēku šarmam pretoties grūti. Pievilcīgā, neparastā, šķietami trauslā atraitnīte mīl visu skaisto, interesējas par jauno, mūsdienīgo, moderno un ar prieku dodas uz vietām, kur uzturas eleganti un intelektuāli cilvēki. Cenšas neko nenokavēt un nepalaist garām.
    • Atraitnīte ir radoša personība, galva tai vienmēr pilna ideju, kuras visas nemaz nav iespējams īstenot, turklāt ne katrs uzreiz saprot Atraitnītes savdabīgās idejas. Tomēr tas nemazina apņēmību visu iedomāto īstenot dzīvē.
    • Mērķu sasniegšanai Atraitnīte mēdz izmantot savu neatvairāmo pievilcību un enerģiju. Lai gan plāno savu laiku, ne vienmēr māk laikus apstāties, lai atpūstos. Ir laba mākslas un mūzikas pazinēja. Patīk saposties ekstravaganti un citādi nekā vairākumam ļaužu, patīk rīkot svētkus pašai un piedalīties pasākumos, kurus rīko citi.
    • Lai gan paziņu un interneta draugu atraitnītei daudz, īstu draugu ir maz.
    • Mēdz būt dāsna, tuvajiem cilvēkiem dāvina pārsteidzošas lietas, neko negaidot pretī.
    • Cenšas sev iekopt smaržīgu un košu puķu dārziņu, izvēloties daudzgadīgus augus, kas neprasa ikdienas laistīšanu un kopšanu.

    Narcise (20.–30. aprīlis)

    • Cilvēki, kas dzimuši šajā laikā, ir atbildīgi un praktiski darītāji, veiksmīgi var nodarboties ar biznesu, ar citu skološanu, ar sadzīves iekārtošanu, ir draudzīgi un pretimnākoši.
    • Labprāt lietišķi iesaistās pasākumos, to organizēšanā un plānošanā. Mēdz citus pakomandēt, taču apkārtējiem ar Narcisi nekad nebūs garlaicīgi. Daudziem palīdz ar savu klātbūtni vien.
    • Narcise ir pretrunu pilna, prasīga gan pret sevi, gan apkārtējiem, tāpēc daudziem tās attieksme var šķist skarba, taču patiesībā Narcise ir labsirdīga un izpalīdzīga. Saskanīgā kopdzīvē Narcise ir laimīga, taču savas īstās emocijas visbiežāk neizrāda pat tuvākajiem.
    • Lai gan vislabprātāk izvēlas zelta vidusceļu, mēdz arī pārcensties, būt stūrgalvīga un neprognozējama – var paļauties uz nejaušību vai iespējamu veiksmi un negaidīti doties pavisam pretējā virzienā, nekā plānots iepriekš.
    • Labprāt skatās kino, teātra izrādes, koncertus, nepalaiž garām izstāžu atklāšanas. Estēts mājas un vides iekārtošanā. Narcises mājās vienmēr ir svaigi ziedi un labi kopti telpaugi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē