• Tapusi īsfilma par airēšanu «Es un Airēšana»

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no filmas
    Ar Latvijas airēšanas federācijas (LAF) un LAF biedra «Airu Sports» atbalstu tapusi videointerviju īsfilma par airēšanu, kuras galvenie varoņi ir paši Latvijas airētāji, treneri, tiesneši. Video tapis 2021. gadā, visas sezonas laikā intervējot mūsu sportistus un airēšanas speciālistus. Videoīsfilmas mērķis ir parādīt tās emocijas un sajūtas, kas atraisās airētājos, kad viņiem jautā, ko viņu dzīvē nozīmē airēšana.

    «Projekta virsuzdevums ir popularizēt airēšanas sportu un kustību Latvijā, piesaistīt jaunus sportistus un atbalstītājus, iedvesmot jaunos airētājus vai tos, kas vēlētos nodarboties ar airēšanu sava prieka un veselības pēc, turpināt kopt 150 gadu laikā izveidojušās airēšanas tradīcijas un ļaut iemīlēt šo sporta veidu ikvienam. Videofilma ir projekts, kam sekos sērija ar 5 specializētiem videomateriāliem par sportistu fizisko, mentālo sagatavotību, sacensību pieredzi, treniņiem, utt.

    Īpaša pateicība operatoram Mihailam Marīginam un visiem video varoņiem! Mēs ceram iepriecināt mūsu airētājus, viņu atbalstītājus pirms 2022. gada sezonas nozīmīgākajām sacensībām un turpināsim darbu pie mūsu sporta veida attīstības.» Henrijs Bukavs, LAF prezidents.

    Interviju īsfilma “Es un Airēšana” skatāma šeit: 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē