• Ovečkins un vēl trīs krievu hokejisti iekļauti Covid-19 sarakstā; NHL soda Capitals

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    21. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: nhl.com
    Vašingtonas Capitals zvaigzne Aleksandrs Ovečkins un vēl trīs krievu hokejisti, ieskaitot komandas vārtsargu, iekļauti Covid-19 sarakstā, par ko Nacionālā Hokeja līga (NHL) klubam piespriedusi sodu par koronavīrusa ierobežošanas pasākumu pārkāpšanu, vēsta līga.

    Ovečkins, Capitals uzbrucējs Jevgeņijs Kuzņecovs, aizsargs Dmitrijs Orlovs un vārtsargs Iļja Samsonovs pārkāpušu aizliegumu pulcēties un izbraukumā pavadījuši laiku kopā vienā viesnīcas numurā. Kopš trešdienas vi;ni ievietoti līgas Covid-19 sarakstā.

    “Es nožēlojum ka pavadīju laiku ar saviem komandas biedriem viesnīcas numurā un ārpus mūsu ģērbtuvēm. Es esmu guvis mācību,” teikts Ovečkina un Capitals izplatītajā paziņojumā.

    Vašingtonas kluba vadība paziņojusi, ka ir “apbēdināta par spēlētāju lēmumu sapulcēties viesnīcas numurā un ārpus komandas noteiktajām zonām”. NHL piemēroja Capitals 100 000 dolārus lielu naudas sodu par “ciešu sociālu kontaktēšanos starp komandas pārstāvjiem, neizmantojot sejas maskas”.

    NHL Covid-19 sarakstā tiek iekļauti hokejisti, kuri ir inficējušies ar jauno koronavīrusu, ir potenciāli inficētie vai tiek pakļauti karantīnai.

    Kā ziņojām, otrdien Capitals aizvadīja izbraukuma spēli Pitsburgā, kur tikās ar Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvēto Penguins.

    Covid-19 sarakstu papildinājuši arī pieci Karolīnas Hurricanes spēlētāji, un šā kluba spēles atceltas vismaz līdz sestdienai, ziņo NHL.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē