• Latvijā radīta mobilā spēle sadarbībā ar MMA zvaigzni Makgregoru

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    25. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto / essentiallysports
    Latvijas spēļu izstrādātājs Beetroot Lab izveidojis mobilo spēli Dystopia: Contest of Heroes, kas tapusi sadarbībā ar jauktās cīņu mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru un viņa aģenta pārstāvēto Paradigm Sports Management, informēja Beetroot Lab līdzdibinātājs Dāvis Ziediņš.

    Viņš norādīja, ka spēles centrālais elements ir globāli vairāku spēlētāju turnīri, kur Dystopia: Contest of Heroes spēlētāji no visas pasaules var sacensties par balvām ne tikai spēlē, bet arī īstām balvām vairāku tūkstošu ASV dolāru vērtībā. Tāpat ikgadējā spēles turnīra uzvarētājs iegūs Lamborghini spēkratu un tikšanos ar slaveno MMA cīkstoni.

    Ziediņš atzīmēja, ka, balstoties uz 12 mēnešus ilgo spēles publicēšanas procesu, Dystopia: Contest of Heroes 24 mēnešu laikā varētu sasniegt 225 miljonu ASV dolāru ieņēmumus un 2022.gada beigās tirgū iegūt apmēram 550 miljonu ASV dolāru vērtību, padarot to par vienu no visu laiku veiksmīgākajām mobilajām stratēģijas spēlēm, kas radītas Eiropā.

    Kopējās investīcijas Dystopia: Contest of Heroes attīstībā, testēšanā un licencēšanā sasniegušas astoņus miljonus eiro. Lai spēli izveidotu, Beetroot Lab sadarbojās ar vairākiem mobilo spēļu industrijas flagmaņiem, tostarp Machine Zone, Scopely un Playrix.

    Beetroot Lab kompānija dibināta 2014.gadā Rīgā un tā specializējas mobilo spēļu izveidē iOS and Android platformās. Vairāk nekā sešu gadu ilgajā pastāvēšanā uzņēmums, kas nodarbina vairāk par 25 cilvēkiem, radījis vairāk par 100 spēlēm.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē