• Kā tu rīkotos X stundā?

    Karš
    Ansis Jaunalksnis
    2. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Pasaule, šķiet, sajukusi prātā. «Lielo vīru spēlīšu» gaitā regulāri pavīd idejas par to, ka kāds varētu uzrīkot nelielu mētāšanos ar bumbām tepat Baltijā. Šādos apstākļos drošības iestāžu vadītāji var mierināt, cik uziet, ka terorisma draudu līmenis Latvijā ir zems. Prātīgs cilvēks tomēr pamazām palēnām gatavosies X stundai. Bez paranojas, protams, bet arī bez īpašām ilūzijām.
    Nākamais: Ģimene

    Katram no mums ir cilvēki, kuri mums daudz ko nozīmē, katram ir mantas, no kurām negribas šķirties, ir iekrājumi, kurus būtu lāga saglabāt, vienalga, kāda stunda nāk. Taču diezin vai daudzi būs aizdomājušies, kas notiks, ja pēkšņi Dievzemītē viss juks un bruks, ja zeme sāks burtiski degt zem kājām… Lai tādu brīdi nevajadzētu sagaidīt vienam, ar basām kājām, plikam un bez graša kabatā – par to šis stāsts.

    Izsakoties tieši: kā īstam vīram aizsargāt ģimeni, ko darīt ar kustamajiem un nekustamajiem īpašumiem, kur nolikt naudu, lai tā nepazustu un neviens netiktu tai klāt? Sāksim no paša sākuma un metodiski. Tā teikt, veiksim kārtīgu revīziju.

     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē