• Iepazīsties! Kluba meitenes 2021 finālistes

    Kluba meitene 2021
    Klubs
    Klubs
    19. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    11/11Helēna

    Helēna

    Oktobris

    Aleksandrs Pedosks

    BALSO ŠEIT

    Esmu dzimusi Igaunijā, Tartu, bet šobrīd dzīvoju Rīgā. Tā kā esmu sienu gleznojumu (street art) māksliniece, pašlaik Rīgā esmu savu mākslas darbu dēļ. Izgatavoju milzīgas gleznas, dekorācijas, mākslas risinājumus dažādos Rīgas uzņēmumos. Par to visu drīzumā varēsiet redzēt manā mākslas kanālā Instagram@coloreesart.

    Veidoju arī interjera dizainu, dekorācijas, skulptūras. Turklāt man patīk fotogrāfijas un video, arī radīt modes dizainu. Mana dzīve, piedzīvojumi redzami Instagram kontā – @helenahanni.

    Rīgā esmu bijusi daudzas reizes. Savulaik producēju dejas Tallink kruīzā Rīga–Stokholma. Tā kā man ir dejotājas pieredze, esmu daudzkārt uzstājusies arī Latvijā.

    Mīlu Rīgas arhitektūru, tās izbūvi līdzās upei, tas patiešām ir jauki. Bieži esmu Vecpilsētā, kā arī sānielās ap K. Barona ielu un kuģu ostas rajonu. Latvijā visur ir daudz jauku vietu, piemēram, Kuldīga, Sigulda, protams, Jūrmala, Liepāja, Ventspils.

    Par žurnālu KLUBS uzzināju veikalos, kurus apmeklēju katru dienu. Tā kā izmantoju tālruņa tulkošanas lietotni, to ir viegli lasīt. Tā arī uzzināju par šo fotokonkursu. Esmu redzējusi citu meiteņu skaistās fotogrāfijas. Tā kā Latvija man jau ir kā otrās mājas, arī es nolēmu piedalīties. Visa Baltija man ir kā viena savienota teritorija.

    Man dzīvē ir svarīgi izbaudīt to, ko visvairāk patīk darīt. Būt pozitīvai, veselai un pārāk neuztraukties. Izklaidēties un izmēģināt jaunas lietas.

    Es nesalīdzinu vīriešus dažādās valstīs, jo visā pasaulē ir daudz talantīgu un labu personību. Katrs cilvēks ir unikāls savā veidā, viņam ir kas īpašs. Uzskatu, ka Latvija, Igaunija un arī Lietuva ir pilnas ar skaistiem vīriešiem – gan iekšēji, gan ārēji. Gaumes ir dažādas. Ir svarīgi atrast dvēseles radinieku un saikni ar otru cilvēku.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē