• Iepazīsties! Kluba meitenes 2021 finālistes

    Kluba meitene 2021
    Klubs
    Klubs
    19. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    5/11Keita

    Keita

    Aprīlis

    Eliza Petrovska

    BALSO ŠEIT

    Noslēpumaina, jutekliska, maiga, trausla, mērķtiecīga… Ārēji radot augstprātīgas, vēsas sievietes tēlu. Mans hobijs, dzīves lielākā aizraušanās, nodarbošanās – fitness.

    Savu sapni izdevās īstenot! Gada sākumā absolvēju RSU un ieguvu fitness trenera profesionālo kvalifikāciju. Esmu fitnesa trenere, veselības sporta speciāliste, bet ierobežojumu dēļ mana profesionālā darbība ir ierobežota.

    Pirms pandēmijas vadīju grupu nodarbības meitenēm, kurās attīstījām spēku un izturību, apguvām crosstraining pamatus, vadīju Verve un Strong by Zumba nodarbības, strādāju individuāli ar klientiem.

    Būtisks notikums, kas ietekmējis manu dzīvi? Piedalīšanās NAC Latvia Bodibilding čempionātā (2. vieta) un NAC International, MS. & MR. UNIVERSE Hamburgā, kur bija iespēja kāpt uz skatuves ar pieredzes bagātiem atlētiem. Tas būtiski ietekmēja manu pieredzi, zināšanas un sasniegumus sporta jomā.

    Lai sevi uzturētu fiziski labā formā, katru dienu skrienu. Sniegs, putenis, lietus vai vējš – nav šķērslis. 12–20 km ir mana ikdienas neatņemama sastāvdaļa + HIIIT treniņš +  rūdīšanās/ziemas peldes. Kā arī pedantiski sekoju līdz savam uzturam.

    Es joprojām cenšos pieņemt, ka šis periods nenozīmē to, ka dzīvē viss jāmaina pilnībā, bet ir jābūt fleksiblai. Jāmeklē iespējas un veidi, kā attīstīties un pielāgot pašreizējo situāciju saviem mērķiem, dzīves plāniem. Un pats galvenais – saglabāt mierīgu skatu uz dzīvi! Dzīvē svarīga ir veselība, laime, mīlestība.
     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē