• Gadžeti, kas pacels jūsu filmēšanu, lidošanu un saziņu jaunā kvalitātē

    Tehnikas jaunumi
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Moderno tehnoloģiju attīstība mūsdienās sasniegusi nebijušas virsotnes, tāpēc tieši šis ir īstais brīdis, kad attīstīt savus talantus!

    GoPro Hero7 Black

     

     

    Lai arī varētu likties, ka mūsdienās visu telpu, ko agrāk aizņēma foto un video kameras, šobrīd vienpersoniski un neceremoniāli piesavinājies viedtālrunis, aktīvā dzīvesveida kameras joprojām ne vien eksistē, bet arī attīstās – nupat GoPro nākusi klajā ar jaunās, nu jau septītās, paaudzes Hero kamerām, no kurām, skaidra lieta, tradicionāli visniknākais ir melnais modelis. Un, jāteic, ir arī gana nikns – spēj uzņemt HEVC 4K video ar 60 kadriem sekundē, augstas izšķirtspējas HDR foto, taimlapšus un vēl virkni jauku lietu, tomēr grūto darba apstākļu dēļ būtiskākā ir video stabilizēšana. Nu, ko – ziemas prieki deguna galā – kāpēc gan nesarosīties?

    Cena – ap 430 €.

    DJI Flight Simulator

    Vieniem prieki, otriem aukstums un bēdas – ja esi labdabīgi saslimis ar droniem, tad aukstie un tumšie ziemas mēneši laikam nav mīļākais periods gadā. Labā ziņa – ja esi gana jaudīga datora īpašnieks un tev ir gana svaigs DJI drons (Mavic Air, Mavic 2 vai 4. sērijas Phantom), tad vari lejupielādēt DJI Flight Simulator no ražotāja mājaslapas, pieslēgt drona pulti pie datora un lidināties, neriskējot dabūt lāsteku pie deguna. Zinātāji teic, ka virtuālo dronu uzvedība ir pat ļoti tuva īstam lidojumam. Maksas versijas paredzētas korporatīviem lietotājiem un tajās ietverti arī reālas dzīves scenāriju (glābšanas misijas, elektrolīniju inspekcija u.tml.) izspēlēšana – lai tad, kad patiešām jālido kādu glābt, roka būtu labi trenēta.

    Cena – bezmaksas

    Jaunais Apple iPad Pro

     

     

    Ja esi ilgi cieties un gaidījis īsto brīdi pirkt jaunu planšeti, tad tas brīdis ir pienācis – nule pieteiktie iPad Pro modeļi ir patiešām iekārojami – klēpjdatora cienīga veiktspēja, praktiski visu virsmu aizņemošs ekrāns, kuru, līdzīgi jaunajiem iPhone, atslēdz ar savu seju, ne vairs vecmodīgu pogu, un, ja ar to vēl par maz, tad klāt vari piepirkt arī jaunas paaudzes Apple Pencil irbuli. Kā smejies, būsi īsti gatavs lietot jauno, iPad paredzēto Photoshop, kad tas parādīsies nākamā gada sākumā.

    Cena – sākot no 899 €.

    Samsung Galaxy A9

    Laiki, kad Samsung A sērijas ierīces varējām uzskatīt par budžeta tālruni tiem, kuri gatavi pieciest tehniskā aprīkojuma nepilnības, ir pagājuši – jaunais Galaxy A9 izskata, tehniskā aprīkojuma un, smejies vai raudi, arī cenas ziņā vairs nu nepavisam nav budžetnieks. Pirmais, kas piesaista uzmanību, ir veselas četras kameru acis ierīces aizmugurē. Lai arī tas neapšaubāmi mērķēts uz tiem, kam telefona galvenā funkcija ir būt par kameru, noderēs arī citiem. Un iebūvētā 128 GB atmiņa, šaubu nav, nenāks par ļaunu nevienam. Pēc taustes gana patīkams un pēc izskata – gana cienīgs.

    Cena – 599 €.

    Fitbit Charge 3

     

     

    Savs prieciņš arī nemiera gariem – tiem, kuri skrien, peld un minas: populārais viedpulksteņu ražotājs Fitbit atvēzējies jauna modeļa – Charge 3 – laišanai tautās. Ūdensizturīgs, citādi izturīgs, itin glīts un, kas svarīgākais – lieliski pilda savu sportiska cilvēka sekretāra-pavadoņa funkciju. Turklāt, atšķirībā no daža laba konkurenta, jāuzlādē tikai reizi nedēļā.

    Cena – 150 €.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē