• Armija kopā ar policiju šovakar sāks kontrolēt komandantstundas ievērošanu

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    8. janvāris, 2021
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook Latvijas armija
    Policija sadarbībā ar vairākiem simtiem bruņoto spēku pārstāvju šovakar sāks kontrolēt komandantstundas ievērošanu, un policija sola, ka pret ļaunprātīgiem pārkāpējiem vērsīsies pietiekami stingri, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā (VP).

    No šodienas līdz svētdienas rītam ik dienu laikā no plkst.22 līdz 5 atbalsta sniegšanā tiks vienlaikus iesaistīti aptuveni 300 zemessargi un karavīri no Zemessardzes brigādēm. Zemessargi un karavīri VP vadībā veiks kopīgu patrulēšanu noteiktajās ierobežojumu stundās.

    Nacionālie bruņotie spēki atbalstu VP Covid-19 izplatības ierobežošanā sniedza arī Jaunā gada brīvdienās no 30.decembra līdz 4.janvārim.

    Kopš pērnā gada 7.decembra NBS arī sniedz atbalstu Valsts robežsardzei, nodrošinot normatīvo aktu prasību praktisku izpildi un kontrolējot uz ES iekšējām robežām ieceļojošo personu elektronisku apliecinājumu aizpildīšanu.

    2 komentāri

    Niole Krastiņa
    Acīm nepārprotami redzams ka diskucijā un argumentu sniegšanai tautai nav atrasta pareizā pieeja un skaidrojumi ja tauta ir jākontrolē ar varas spēku. Par ko tas liecina -manuprāt par varas nekompetenci.Tautas teiciens -ar varu mīļš nekļūsi(armiju policiju utt spēka pielietojumu tautas uzticību valdībai diez vai izdosies panākt. Žēl........

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē