• AOC vislabāk pārdotie spēļu monitori kļūst ātrāki – tagad ar 165 Hz

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Viens no pasaulē vadošajiem spēļu monitoru un IT piederumu zīmoliem paziņojis, ka tās augstu novērtētā G2 sērija tagad ir papildināta ar jauniem modeļiem ar ātrākiem IPS paneļiem.

    «AGON by AOC» laiž klajā četrus dažādus modeļus ar regulējamu augstuma statīvu vai bez tā, un USB centrmezglu, visi piedāvā palielinātu 165 Hz atsvaidzes intensitāti: «24G2SPU», «27G2SPU», «24G2SPAE» un «27G2SPAE».

    Spēles ikvienam

    «AGON by AOC» portfelis piedāvā plašu iespēju klāstu dažāda veida spēlētājiem.

    Nejaušiem spēlētājiem vislabāk ir izmantot G2 sērijas plakanos IPS paneļus vai izliektos VA paneļus un G3 sērijas agresīvāko 1000R izliekumu.

    Tādi monitori kā 60,5 cm/24 collu «24G2U» un tā 68,6 cm/27 collu brālis «27G2U» ir divi no vislabāk pārdotajiem spēļu monitoriem tirgū, pateicoties izcilajai vērtībai un augstajai veiktspējai, ko šie modeļi piedāvā ambicioziem spēlētājiem un piedzīvojumu meklētājiem.

    Abi ir saņēmuši kritiķu atzinību un daudzus apbalvojumus, piemēram, daudzu recenzentu visā pasaulē piešķirto “Labākais spēļu monitors”.

    Labāk, ātrāk, jaudīgāk

    «AGON by AOC» atjauno un uzlabo šos modeļus ar 165 Hz atsvaidzes intensitāti. «24G2SPU» un «27G2SPU» tiks izlaisti šomēnes un tie aizstās «24G2U» un «27G2U».

    Šie monitori ir aprīkoti ar ergonomiskiem statīviem, kas ļauj regulēt augstumu, slīpumu un tos var pagriezt, novietot optimāli tā, lai uzlabotu spēļu pieredzi, turklāt spēlētājiem ir iespēja izmantot vairākus displejus vairāku monitoru iestatījumiem. 24G2SPU un 27G2SPU, tāpat kā citiem labi nokomplektētajiem modeļiem no šo monitoru klāsta, ir integrēts 4 portu USB centrmezgls, lai spēlētāji varētu pievienot tastatūru un peli tieši pie monitora, samazinot nekārtību uz galda. Abi šie modeļi ir aprīkoti arī ar diviem 2 W skaļruņiem.

    Visos modeļos izmantotie IPS paneļi sniedz izteiksmīgu Full HD izšķirtspēju, ar kuru spēlētāji var sasniegt augstu kadru nomaiņas ātrumu, neapgrūtinot savus GPU. 165 Hz atsvaidzes intensitāte nodrošina daudz vienmērīgāku spēļu pieredzi nekā viņu kolēģu 144 Hz, sniedzot spēlētājiem sacensību priekšrocības tad, kad sāk kļūt karsti.

    1 ms MPRT reakcijas laiks praktiski novērš izplūdumus, nodrošinot asu, vienmērīgu attēlu, savukārt «Adaptive-Sync» atbalsts ar mainīgu atsvaidzes intensitāti novērš aizķeršanos un pārrāvumus. Šo modeļu gludais, 3 malu ekrāns bez rāmja izstaro “spēles” noskaņu, lieliski iederas mūsdienu kaujas stacijās un uzlabo vairāku monitoru iestatījumu daudzpusību.

    Lietotāji ar vairāku monitoru iestatījumiem varētu apsvērt izvēlēties vienkāršākus monitorus ko piedāvā «AGON by AOC», «24G2SPAE» un «27G2SPAE», kā vienkāršotas opcijas bez USB centrmezgla un ar vienkāršāku statīvu.

    Tiem ir identisks panelis «24G2SPU» un «27G2SPU», bet ar samazinātu funkciju komplektu, tie ir lieliski piemēroti divu/trīs monitoru saslēgumam vai lietotājiem, kuriem jau ir monitora sviras, piemēram, «AOC AD110D0».

    Visiem četriem jaunajiem modeļiem ir specifiski spēlēm paredzēti iestatījumi, piemēram, «Game Color» (lai pielāgotu piesātinājumu), «Dial Point» (pārklājums precīzai mērķēšanai), «LowBlue» režīms ilgākām spēļu sesijām nakts laikā un trīs spēļu režīmi dažādiem žanriem, piemēram, FPS, RTS, Racing, kā arī trīs lietotājam pielāgojami režīmi. Jaunā, modernā OSD programmatūra G-Menu atvieglo displeja detaļu pielāgošanu.

    «AOC GAMING 24G2SPU» būs pieejams no 2022. gada marta beigām un «27G2SPU» būs pieejams no 2022. gada aprīļa par ieteicamo cenu attiecīgi 249,00 € un 299.00 €.

    «AOC GAMING 24G2SPAE» un «27G2SPAE» būs pieejami no 2022. gada jūlija par ieteicamo cenu attiecīgi 229,00 € un 279,00 €.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē