• Nissan JUKE — žurnāla KLUBS lielais auto tests

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    6. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Trīs lietas – labas lietas! Žurnāla KLUBS trešais autotests ir aizvadīts, vienkopus pulcējot astoņas jaunas automašīnas un tikpat daudz mūsu uzticīgo lasītāju. Pieredzējušā Paula Timrota vadībā devāmies gandrīz 300 kilometru garā piedzīvojumā no Rīgas līdz Koknesei un atpakaļ, lai pašmāju ceļos izmēģinātu ekoloģiskas, pievilcīgas, dinamiskas un arī ļoti vīrišķīgas automašīnas.

    Nissan JUKE

    Nissan JUKE uzskatāms par pazīstamāko no mazo krosoveru klases pamatlicējiem. Viens no spilgtākajiem autoindustrijas piemēriem, kas vienmēr raisījis dažādus viedokļus.

    Jaunais Nissan JUKE piedāvā jaunu dizainu, uzlabotu praktiskumu un vienu no visbagātīgākajiem moderno tehnoloģiju klāstiem mazo krosoveru segmentā. Ko par otrās paaudzes JUKE saka stiprā dzimuma pārstāvji?

    Braucēju viedokļi:


    Rolands Vanadziņš, pārdošanas menedžeris

    Mans priekšstats par Nissan Juke ir pilnībā mainījies – jaunās paaudzes modelī pie stūres pilnīgi noteikti var sēsties arī džeks. Auto ļoti labi izskatās, savukārt salons ir pat visai sportisks. 1,0 litra motors sākotnēji nerada pārliecību, taču uz šosejas tā jauda ir pilnīgi pietiekama. Uzskatu, ka šis auto ir ļoti piemērots jaunām ģimenēm ar diviem bērniem.


    Jānis Graudulis, inženieris, uzņēmējs

    Sākotnēji man nebija lielas ekspektācijas par izmēros mazo krosoveru, bet mani pārsteidza komforts – sēdpozīcija ir ērtāka nekā BMW un apkārtējā paredzamība ļoti laba.

    Fantastiski! Iepazīstot tuvāk, Juke patiesībā ir lielāks, nekā ārēji šķiet.

    Krosoveri mūsdienās ir ļoti pieprasīti, un jaunais modelis ikdienas gaitās piestāvēs gan sievietēm, gan vīriešiem, tomēr vienlīdz labi tas iederēsies arī kompāniju autoparkā. Braucot nemaz nevar just, ka zem pārsega atrodas 1,0 litra dzinējs. Tā dinamika ir patīkama arī apdzīšanas brīdī. Šeit ir viss, kā sirds kāro. Esmu patīkami pārsteigts par šā auto cenu, aprīkojumu un braukšanas sajūtām.


    Uldis Ķempe, būvkonstrukciju projektēšanas inženieris

    Pārsteidzoši! Veicu testa braucienu arī pa līkumotu grants segumu, un jāteic, ka ar 19 collu diskiem un zemprofila riepām Juke ir visai komfortabls, ļaujot braukt pārliecinoši. Otrās paaudzes modelis izskatās krietni labāk nekā tā priekšgājējs.

    1,0 litra dzinējs ir pietiekami atsaucīgs, un 117 zirgspēki tik mazai litrāžai ir iespaidīgs rādītājs. Juke ir piemērots pilsētas auto tiem, kuriem dažkārt nepieciešams doties arī tālākos braucienos. Tiešām labs rezultāts!


     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē