• Vai Baiba Sipeniece-Gavare kļūs par Latvijas Valsts prezidenti?

    Neparasti
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Vietnē «manaprezidente.lv» izveidots ļoti neparasts tops. Šeit publicēti sabiedrības vislielāko atbalstu saņēmušie cilvēki, kurus Latvijas valsts prezidenta amatam «virzījuši» paši interneta lietotāji.

    14.martā, Kustība «Par!» uzsāka iniciatīvu «Mana prezidente», aicinot Latvijas cilvēkus nominēt sievietes – iespējamās prezidenta amata kandidātes.

    Kopā 73 sievietes tika izvirzītas Valsts prezidenta amatam. Viņas strādā valsts un privātajā sektorā, sabiedriskajā un politiskajā darbā, biznesā un izglītībā. Viņām ir jābūt arī starp Valsts prezidenta amata kandidātiem, kuras velta savu dzīvi dažādās jomās Latvijas izcilības veicināšanā.

    Tagad šis tops ir sašaurināts līdz labākajām 20. Starp viņām ierindojusies arī TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare.

    Rezultāti tiks apkopoti un publiskoti 1. maijā – Latvijas Satversmes dienā.

    «Starp mums ir daudz izcilu, iedvesmojošu sieviešu, kuras savu dzīvi velta tam, lai Latvija kļūtu labāka, drošāka un izcilāka. Viņas strādā valsts un privātajā sektorā, sabiedriskajā un politiskajā darbā, biznesā un izglītībā. Viņām ir jābūt arī starp Valsts prezidenta amata kandidātie,» tika vēstīts «manaprezidente.lv» atklāšanas laikā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē