• Kivičs nikns uz Sipenieci. Esot sāpināts gan viņš, gan dēls

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    4. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andris Kivičs
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Andris Kivičs
    Mūziķi Andri Kiviču ļoti sadusmojis TV raidījums, kur kariķēta viņa dziesma. Viņš tajā saklausījis ko nelāgu, un visā vaino Baibu Sipenieci-Gavari.

    Nedēļa Andrim Kivičam sākusies nepatīkami. Viņa dēls atsūtījis video, kuru redzējis brīvdienās televīzijā. Tur raidījumā «Nu, nopietni!?» šoreiz tiek pavilkts uz zoba Andris. «Ja mans puika sūta man šito h….u, viņam tas sāp, man ir tiesības ņirgāties arī par jūsu bērniem, vīriem, tētiem?» nikns par redzēto ir mūziķis. Lai gan parasti Kivičs ir izcēlies ar labu humora izjūtu, šo sižetu viņš par labu joku vis neuzskata.

    Raidījumā izmantots Andra hits «Tu tuvojies sev». Populārajai dziesmai gan ir mainīti vārdi, un apdziedāta cita starpā tiek arī Andra nesenā ķeza ar izkritušo zobu – viņš bija uzkodis akmentiņam desā. Taču dziesmā Kivičs sadzirdējis arī šādu frāzi: «ja es būtu miris šodien un te, tad viss, ko tu redzētu, būtu Andra pasaule», un tā mūziķi nebūt neuzjautrina. Tiesa, tādas frāzes joku dziesmā nemaz nav.

    Patiesībā vārda miris vietā ir «ministrs», un tas redzams arī dziesmai pievienotajos titros.

    Taču tas Andri nemierina. Arī viņa sekotāju viedoklis Facebook dalās. Vieni saka – tā esot vienkārši parodija, un par slaveniem cilvēkiem tādas mēdz taisīt.  Citi norāda, ka sižets esot pārāk muļķīgs, turklāt tiekot izķēmota viņiem mīļa dziesma.

    Pārliecināt Kiviču, ka TV parodijā netiek dziedāts par nāvi, gan sekotājiem neizdodas. Viņš ir tik dusmīgs, ka pat velta neglītus izteicienus Baibai Sipeniecei-Gavarei, kura ir šī raidījuma idejas autore, un sola atriebties ar tikpat nejauku joku.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē