• Šova Saimnieks meklē sievu dalībnieks: Uztveru to kā piedzīvojumu!

    Kino un TV
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    31. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Rudenī TV3 ekrānos startēs skatītāju iemīļotā šova Saimnieks meklē sievu sestā sezona, kur līgavu sev centīsies atrast deviņi saimnieki. Visvairāk pieprasītais šogad ir Alsungas novada zemnieku saimniecības Rimzāti īpašnieks Pēteris Hlomovs.

    Vairākkārt atteicies

    Sarunā ar PDz 31 gadus vecais Pēteris atzīst, ka šovam viņu pieteikuši draugi. «Viens ir atzinies, par pārējiem diviem, kuri piedalījās šajā avantūrā, vēsture pagaidām klusē. Nav vēl atzinušies,» smejas Pēteris.

    «Draugi aizsūtīja manu fotogrāfiju, informāciju par mani, un vienā dienā atskanēja telefona zvans no šova producentiem. Es sāku smieties, un viņiem uzreiz bija skaidrs, ka es par to neesmu informēts. Godīgi sakot, toreiz atteicos no dalības šovā,» teic viņš. Tomēr saimniekšova veidotāji nav likušies mierā, un ar ceturto reizi Pēteri tomēr izdevies pierunāt kļūt par jaunās sezonas dalībnieku.

    «Nav tā, ka es bez šāda šova nevaru iepazīties ar meitenēm.

    Ar to man nav problēmu. Tāpēc daudzi nesaprot, kāpēc tas man bija vajadzīgs.

    Taču es šo raidījumu uztveru kā piedzīvojumu, ko būs forši vecumdienās atcerēties.» Pēteris sekojis līdzi iepriekšējām šova sezonām. «Pagājušā sezona gan bija diezgan briesmīga, teikšu, kā ir. Bija kauns par atsevišķiem saimniekiem. Skumji,» nopūšas Pēteris.

    Izskatīgais saimnieks ikdienā savā zemnieku saimniecībā nodarbojas ar gaļas liellopu audzēšanu, bet brīvajā laikā labprāt uzspēlē ģitāru. Pēteris ieguvis arī vairākas augstākās izglītības – viņam ir bakalaura grāds pedagoģijā un lauksaimniecībā. Pērn iegūts arī maģistra grāds lauksaimniecībā.

    Zaudējis derībās

    Lai arī jau sākotnēji bija skaidrs, ka tik jaunam, izskatīgam, strādīgam un izglītotam vīrietim būs liela piekrišana no sievietēm, Pēteris savas izredzes vērtējis pieticīgi.

    «Neesmu tik ļoti pašpārliecināts, lai domātu, ka saņemšu vislielāko vēstuļu skaitu. Es pat saderēju ar meitenēm, ka tā nenotiks. Un derībās zaudēju, ko man ļoti nepatīk darīt. Tagad man viņām jāuzsauc vakariņas restorānā,» atzīst saimnieks. Ar vēstulēm viņš ir iepazinies, un spriež, ka tikai pēc fotogrāfijas un rakstītā ir ļoti grūti kaut ko pateikt par cilvēku. «Tas ir diezgan mulsinoši, ka tev liek no tāda skaita izvēlēties. Bet nu, bija jāklausa savai sirdsbalsij, intuīcijai. Tad jau redzēs,» saka Pēteris.

    Viņam neesot konkrētu prasību, kādai jāizskatās potenciālajai līgavai. «Galvenais – lai ir labs cilvēks,» saka saimnieks.

    Šogad atšķirībā no citām sezonām viņš uz savu saimniecību varēs vest līdzi piecas līgavas, nevis tikai trīs, kā tas bija citus gadus. «Visām esmu izdomājis foršus randiņus, kādi man pašam nekad nav bijuši, un arī šovā nav redzēti,» sola Pēteris. Viņš cer, ka izdosies realizēt visu, ko iecerējis, un parādīt sevi no tās labākās puses. Vai Pēteris neizslēdz iespēju šovā atrast savu otro pusīti? «Viss var būt,» smaida viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē