• FOTO: Evijai Krūzei seksīga atgriešanās TV ekrānā. Tagad viņa spēlēs Nemīlētajos

    Seriāls
    Estere Jansone
    22. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Seriālam «Nemīlētie» pievienosies skatītāju iemīļotā aktrise Evija Krūze. Šogad viņa svinēs apaļu jubileju, un vēl aizvien spēj izgriezt pogas jaunajām aktrisēm.

    Pērnā gada nogalē kulta seriāla «Nemīlētie» sestās sezonas noslēgums skatītājus atstāja  ar virkni neatbildētiem jautājumiem. Seriāla cienītājiem tālāko notikumu attīstību nenāksies gaidīt ilgi – jau no 29. janvāra kanāla TV3 ēterā cīņa par varu un naudu turpināsies jaunajā sezonā «Nolādētie». Nepacietīgākajiem jaunās epizodes jau tagad ir iespēja vērot nākamās paaudzes televīzijā Go3.

    «Jaunās sezonas lielākās pārmaiņas ieviesīs sievietes, kuru šajā sezonā būs daudz vairāk nekā seriālā ierasts. Būs jaunas intrigas un attiecību līkloči. Atklāsies arī daudzi pagātnes notikumi, kuri ietekmēs turpmāko sižetu – cīņa par varu un naudu turpināsies jaunā līmenī. Pārsteigumu netrūks!» pastāstīja seriāla režisors Ričardas Vitkaitis. Šī sezona būs īpaša ar to, ka tajā parādīsies vairāki jauni tēli. Seriāla fani ar nepacietību gaida Latvijas Nacionālā Teātra aktrises Evijas Krūzes pievienošanos. Daudzi aizvien nespēj aizmirst viņas spilgtās lomas citos populāros seriālos – «Prāts vai instinkts», «Tikai nesaki man Bizu», «UgunsGrēks» un, protams, «Viņas melo labāk». Evijas varone neliks vilties arī tagad, un viņa svārgu garums arī nebūs mainījies.

    Iemīļotajiem seriāla tēliem pievienosies vairāki jauni personāži, kurus atveidos Juris Kalniņš, Zanda Mankopa, Līga Zeļģe, Anatolijs Fečins, Miķelis Žideļūns, Krišjānis Salmiņš un citi.

    Seriālā aizvien valdīs pārliecība, ka «vieglā nauda» neeksistē, jo rezultātā tā ir nolādēta. Tāpat kā likteņi tiem, kas pēc tās dzenas. Pēc nežēlīgās Artūra Vanaga nodevības pret saviem labākajiem un uzticamākajiem draugiem, turpina grūt arī Lorensa un Kūpera attiecības. Draugu un biznesa partneru starpā rodas liela neuzticība vienam pret otru. Liels satricinājums notiek arī Koganu ģimenē. Pēc sāpīga likteņa pavērsiena ģimenes vadības grožus pārņem Freda Kogana vecākais brālis – Alfrēds.

    «Jaunajā sezonā netrūks pārsteidzošu pavērsienu, kas skatītājiem noteikti šķitīs interesanti. Arī Morics nekur nav pazudis – viņu skars pārmaiņas, kā arī atklāsies šis tas no viņa pagātnes,» stāsta Morica lomas atveidotājs Ivars Kļavinskis.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē