• FOTO: Einara Repšes aktiera karjera uzņem apgriezienus. Tagad arī seriālā «Nelūgtie viesi»

    Seriāls
    Estere Jansone
    31. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    29. janvāra vakarā kinoteātrī «Forum Cinemas» tika aizvadīts daudzsēriju filmas «Nelūgtie viesi» 2. sezonas atklāšanas pasākums, kurā pulcējās seriāla radošā komanda. Aktieru pulkā arī ekspremjers Einars Repše.

    Seriāla «Nelūgtie viesi» pirmā sezona 2023. gadā pārliecinoši ieņēma līdera pozīciju Tet TV skatītāko seriālu topā. Arī jaunā sezona skatītājiem neļaus vilties, atklājot daudz šokējošu un negaidītu pavērsienu. 

    Seriāla sižeta līnija atklāj slepkavību, kas notikusi kādas kredītkompānijas rīkotajā kino tematikas ballītē. Tiek atrasts jaunietes Emīlijas Brokas līķis, kura bija ietekmīgā uzņēmuma īpašnieka Andra Broka meita. Mazpilsētas izmeklētājiem Ričardam un Oskaram gaidāms jauns izmeklēšanas izaicinājums, jo lietā atklājas pavērsieni, kuri šokē pat pieredzējušus izmeklētājus, turklāt slepkavības turpinās.

    Pirmizrādes viesi varēja iepazīties ar pirmajām divām jaunās sezonas sērijām. Pirmajā sērijā «Dzīve kā kino» izmeklētāji Ričards un Oskars saņem informāciju par jaunu slepkavību Kandavā. Oskars piedalās kino uzņemšanā, kad pie viņa ierodas negaidīts ciemiņš. Traģiskie mazpilsētas notikumi attīstās arī otrajā sērijā «Dāvana», kad Oskara dzimšanas dienas svinību laikā viņš saņem ziņu par vēl kādu slepkavību.

    Galvenajās lomās varēs redzēt jau skatītāju iemīļotos varoņus Andri Daugaviņu, atveidojot izmeklētāju Ričardu, un Niklāvu Kurpnieku izmeklētāja Oskara lomā. Starp centrālo lomu atveidotājiem būs redzami aktieri Gerda Embure, Einars Repše, Mārtiņš Kalita, Signe Dancīte un citi.  

    Šī Einaram Repšem nav debija kino. Pirmo reizi viņš filmējās LMT seriāla «Kolektīvs» ceturtajā sērijā «Maukurs un Zivs». «Es jau agrāk režisoram Papa Chi biju ieminējies, ka viens no maniem nepiepildītajiem dzīves sapņiem ir aktiera darbs,» žurnālam «Privātā Dzīve» toreiz atklāja Einars Repše. Režisors atminējās, ka šī saruna bijusi pirms gadiem divdesmit: «Filmējām kaut ko saistībā ar politiku, un viņš man pienāca klāt un teica: «Jaunais cilvēk, ja kādreiz filmēsiet mākslas filmu, tad ziniet – man ir sapnis tajā nofilmēties!»

    FOTO: Seriāla «Nelūgtie viesi» otrās sezonas pirmizrāde

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē