• Vidzemes slimnīcā darbiniekiem droša vide!

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vidzemes slimnīcas darba aizsardzības vecākā speciāliste Dagnija Baldiņa
    Foto: Vidzemes slimnīcas Facebook
    Vidzemes slimnīcas darba aizsardzības vecākā speciāliste Dagnija Baldiņa
    Tīmekļvietne valmierasnovads.lv ziņo, ka Vidzemes slimnīca pievienojusies iniciatīvai «Misija Nulle», publiski apliecinot mērķi ieviest un ievērot darbības principus, kuru centrā ir cilvēks, tā veselība un drošība.

    Vidzemes slimnīcai «Misija Nulle» kalpo kā platforma, lai iedvesmotos un praktiski saprastu citu tās dalībnieku pieredzi dažādos ar veselības un darba aizsardzību saistītos jautājumos.
    «Dalība «Misijā Nulle» ir pagodinājums Vidzemes slimnīcai,» uzsver Vidzemes slimnīcas darba aizsardzības vecākā speciāliste Dagnija Baldiņa. «Statistika liecina, ka esam starp 2 % to Latvijas darba devēju, kas darbiniekiem ne tikai nodrošina drošas darba vietas.

    Mēs darām daudz vairāk – dod iespēju saviem darbiniekiem piedalīties apmaksātos veselības veicināšanas un psiholoģiskā atbalsta pasākumos.

    Dalība šajā iniciatīvā nozīmē ne tikai dalīšanos ar savu labo pieredzi, bet arī iespēju būt starp darba aizsardzības jomas profesionāļiem, komunicēt un prasīt padomu brīžos, kad tas ir nepieciešams.»

    Šogad «Misija Nulle» atzīmē iniciatīvas pirmā darbības gada jubileju un turpina uzsākto maratonu – tuvināties 0 negadījumu skaitam darba vietās, padarot veselību un drošību par ikviena darba devēja un tā darbinieku prioritātēm.

    Tā apvieno jau teju 80 darba devējus Latvijā no dažādām nozarēm: ražošanas, metālapstrādes, būvniecības, enerģētikas, loģistikas, dažādu pakalpojumu, mazumtirdzniecības, atkritumu apsaimniekošanas, izglītības, finanšu un citām jomām, kā arī darba devējus pārstāvošas organizācijas un valsts pārvaldes institūcijas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē