• Gaiļezera stacionārs spēlē paslēpesremonta dēļ nodaļas pārceltas citur!

    Veselība
    Ievas Veselība
    Ievas Veselība
    28. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionārā Gaiļezers notiek vērienīgi remontdarbi, tādēļ šobrīd pilnībā ir atbrīvots 1. korpuss, ko tautā dēvēja par slimnīcas terapijas pusi, un tur esošās nodaļas tagad atrodas CITUR.

    Esiet vērīgi un sekojiet norādēm! Viscaur slimnīcas ēkā – gaiteņos, pie liftiem – ir izvietota informācija par izmaiņām un norādīts, kur tagad atrodas tas, ko meklē. Protams, vienmēr vari arī vaicāt slimnīcas personālam.

    • Endokrinoloģijas, Terapijas un Pulmonoloģijas nodaļas pārceltas uz blakus māju – uz Latvijas Onkoloģijas centra ēkas 8. stāvu.
    • *Visas pārējās nodaļas, kas agrāk atradās Gaiļezera 1. korpusā – tātad Neatliekamās kardioloģijas, Aritmoloģijas, Kardioloģijas, Neirovaskulārā, Koloproktoloģijas, Vispārējās neiroloģijas nodaļa, Insulta vienība, Neiroloģijas dienas stacionārs un Gastroenteroloģijas nodaļa –, tagad ir pārceltas uz otru – kreiso – pusi, uz tā dēvēto ķirurģijas bloku. Tātad, ja stāvi pretim slimnīcas centrālajai ieejai, šīs nodaļas tagad atrodas nevis labajā, bet kreisajā pusē.
    • Paliatīvās aprūpes nodaļa no Latvijas Onkoloģijas centra ir pārcelta uz stacionāru Biķernieki Lielvārdes ielā.

    Stacionāra Gaiļezers 1. korpusa vērienīgie remontdarbi noslēgsies nākamā gada jūlijā, kad viss terapijas bloks būs izremontēts un kļuvis moderns. Vai visas nodaļas atgriezīsies precīzi iepriekšējās vietās, informēsim vēlāk.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē