• Ārstē dziedniece un feldšere Biruta Fedotova

    Netradicionālā medicīna
    Kaija Zemberga
    30. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Edmunds Palmbahs
    Dziednieces un ekstrasenses Birutas Fedotovas darbā palīdz ne tikai viņas īpašās spējas, bet arī feldšeres zināšanas. Tās saliekot kopā, var veiksmīgi palīdzēt cilvēkam atgūt veselību.

    Plazmas gari un saules gari

    Dziedniece Biruta Fedotova dziedina ar bioenerģētiku, vārda spēku un suģestiju. Viņa veic ķermeņa diagnostiku pēc acīm, sejas, nagiem, mēles. Par cilvēka veselības stāvokli var pateikt pēc izsitumiem uz ādas, pēc gaitas, rokas spiediena un valodas. «Man noder feldšeres zināšanas. Dziedinot es strādāju ar bioenerģiju un atkarībā no vainas piesaucu palīgā garus.

    Plazmas gari ar brūnganu krāsu iztīra asinis. Savukārt saules gari dziedina nervu sistēmu, smadzenes, sirdi. Es pastiepju roku, un saules gari man iedod zelta stienīti, ar ko apstrādāju cilvēka galvu, sirdi, uzlaboju nervu sistēmas darbību. Ja pacients sūdzas par nieru un urīnceļu problēmām, aicinu palīgā ūdens garus. Uzleju uroģenitālajai sistēmai virsū ūdeni, un jau seansa laikā cilvēks lūdz atļauju doties uz tualeti. Man ir speciāla mūzika, kas palīdz attīrīt urīnceļus.

    Plaušu un elpceļu slimības dziedinu ar gaisa garu palīdzību. Piesaucu gaisa garus, viņi man iedod gaisa kamoliņu, un es to uzmetu plaušām.

    Ja cilvēkam ir astma, tiklīdz plaušas saņem dziedinošo gaisa enerģiju, viņam kļūst vieglāk elpot.

    Tagad ir daudz plaušu slimnieku, kas vieglā formā izstaigājuši jauno koronavīrusu. Viņiem plaušās veidojas fibroze, kas ir ļoti nopietns simptoms un var samazināt dzīves ilgumu. Pret vīrusinfekcijām palīdz dievkociņš. Saplūc saujiņu zariņu, aplej ar divām glāzēm verdoša ūdens un pa malciņam dzer visas dienas garumā. Tā ir sena recepte pret visiem vīrusiem.

    Dziedniecībā liela nozīme ir krāsām. Melnais tonis ir sātana krāsa, tas veido audzējus, tāpēc nav vēlams nēsāt melnas drēbes.

    Melnu apakšveļu nav vēlams nēsāt sievietēm, kurām krūtīs veidojas bumbuļi un kas sirgst ar ginekoloģiskām vainām. Ja cilvēkam ir depresija, viņu grūti pārliecināt vilkt apģērbu gaišākos toņos. Man nav neviena melna apģērba, es vairāk izvēlos baltu, lai gan tā ir nepraktiska krāsa. Savukārt pelēkais un zilais tonis nomierina. Zilā krāsa atbrīvo no liekā svara.

    Ja cilvēkam ir zems asinsspiediens, vēlams nēsāt apģērbu un aksesuārus sarkanā vai rozā tonī. Ja nepatīk šī krāsa, var uzvilkt sarkanas zeķes.

    Sarkanā krāsa vairo sarkanos asins ķermenīšus, dod enerģiju. Ja ir augsts spiediens, nav vēlams nēsāt apģērbu un aksesuārus sarkanā krāsā, uzturā jāizvairās no produktiem sarkanā krāsā. Asinsspiedienu pazemina augļi un dārzeņi zilā krāsā, vēlams vairāk lietot zaļumus, apģērbā izvēlēties zilo spektru. Atnāk pie manis kliente, vaigi deg, asinsspiediens paaugstināts, bet viņa ir uzvilkusi kleitu ar sarkanām puķēm. Es saku – jūs šo toni nedrīkstat nēsāt. Bet tā ir mana mīļākā krāsa! – kliente izsaucas.

    Paaugstināts asinsspiediens bieži vien signalizē par problēmām ar aknām.

    Aknas ir lielā māte, dziedzeris, kas atbild par pārējiem pieciem mazajiem dziedzerīšiem. Ja māte slima, arī bērni ir slimi. Piemēram, ja ir problēmas ar aizkuņģa dziedzeri, vaina jāmeklē aknās – lielā mamma ir slima. Tā ir arī dzīvē – slimai mammai pārsvarā ir slimi bērni.

    Lai uzlabotu aknu veselību, apģērbs jāpapildina ar aksesuāriem, rotām dzeltenā tonī, uzturā jālieto augļi un dārzeņi dzeltenā krāsā. Ja ir problēmas ar aknām, vēlams lietot zivju eļļu, mārdadžu eļļu, linsēklu eļļu.

    Daba dziedē

    Ir ļoti daudz vienkāršu tautas dziedniecības metožu, kas palīdz slimību ārstēšanā. Dadža lapas liek uz sāpošām locītavām. Cigoriņu kafijā ir 45 procenti inulīna, kas uzlabo aizkuņģa dziedzera darbību, normalizē cukura līmeni asinīs.

    Bērzs un apse palīdz cilvēkiem, kas cieš no muguras sāpēm: apses bluķīti pieliek pie kājām, bet bērza ripiņu – pie kakla.

    Apse izvelk slikto enerģiju, bet bērzs piepilda ar tīru, dziedinošu enerģiju, un sāpes pāriet. Enerģiju vairo kastaņi. Vīriešiem vēlams kabatā nēsāt nepāra skaitu kastaņu, sievietēm – pāra skaitu. Kastaņu uzlējums 9 % spirtā palīdz pret kaulu sāpēm. Var gatavot arī kastaņu ziedi no cūku taukiem.

    Tiem, kas mokās ar kaulu un locītavu sāpēm, jālieto propoliss. Propoliss palīdz arī pret daudzām citām vainām.

    Var gatavot propolisa tinktūru spirtā, no tās var gatavot ziedes. Mirušās bitītes aplej ar spirtu, un tajās esošā bišu inde palīdz pret muguras, locītavu, muskuļu sāpēm. Es spirta uzlējumus neiesaku lietot iekšķīgi, jo tā ir liela slodze aizkuņģa dziedzerim.

    Roze jānovārdo pareizi!

    Dakteri sūta pie manis cilvēkus noņemt rozi. To novārdot var arī katrs pats, ja vien cilvēkam piemīt spēcīga enerģija. Galvenais – visu izdarīt pareizi. Pie manis ārsts atsūtīja pacienti, kura bija centusies pati sev novārdot rozi. Viņa uz sāpošās vietas bija uzlikusi sērkociņu kastītes zilo papīru un vilkusi uz tā krustiņus. Tam papīram sērs bija klāt, un roze dikti ziedēja.

    Ir 49 dažādas rozes. Lai nekļūdītos, mamma mācīja iedarboties uz visiem 49 rožu veidiem vienlaikus, un rezultāts būs!

    Tāpēc cilvēks ar rozi nāk pie manis vienu reizi. Arī sāpes ir viegli noņemt ar domu spēku. Es saku: «Tev no šā brīža sāpes pāriet. Sāc sajust savu kāju, celi. Jūti? Tur ņirb, tur kāja paliek smaga, smaga…» Ar suģestiju noņemu kājai sāpes, taču, lai tās neatkārtotos, jāatrod cēlonis. Piemēram, ja sāp ceļi, jāārstē nieres. Ja uz ādas daudz punktiņu, kurus bieži jauc ar dzimumzīmēm, tas nozīmē, ka cilvēkam nepieciešamas rūgtvielas. Tad brūnie izsitumi uz ādas pazudīs.

    Var lietot struteni, kas palīdz žulti novadīt barības vadā. Lai noteiktu devu, saliec īkšķi un nošķiļ strutenes lapu naga falangas lielumā.

    No pavasara līdz rudenim apēdot vienu strutenes lapu dienā un uzdzerot virsū aukstu ūdeni, izsitumi uz ādas būs kā ar roku atņemti. Strutene attīra organismu, taču nedrīkst to apliet ar karstu ūdeni un dzert. Tad tā ir indīga.

    Jāstiprina imunitāte

    Lai cilvēks būtu vesels, jāstiprina imunitāte. Ja imunitāte spēcīga, cilvēks nenogurst, viņam ir normāla nervu sistēma, stipra enerģētika. Imunitāti stiprina D3 vitamīns. Ja trūkst D vitamīna, citi vitamīni vāji uzsūcas organismā. Savukārt, ja cilvēks pret muguras sāpēm injicē B grupas vitamīnus, bet organismā trūkst folijskābes, šūnas tos neuzsūks. Vēlams lietot neiromultivitamīnus, kuros ir folijskābe. Nopērkami arī īpaši vitamīni sievietēm, kuros ir folijskābe un dzelzs. Dzelzs savukārt neuzsūksies, ja organismā trūkst C vitamīna.

    Viss organismā ir savā starpā saistīts. D vitamīna trūkums norāda uz to, ka aknas vāji sintezē dabīgo D vitamīnu.

    Aknas silda ķermeni. Ja cilvēkam ir aukstas kājas un rokas vai sveicinoties tās mitras, tas nozīmē, ka viņam ir problēmas ar aknu veselību. Aknām nepatīk paaugstināts holesterīns. Mīksta ola pazemina holesterīnu, bet cieti vārīta ola – paaugstina. Omletē gatavotas olas ne pacels, ne pazeminās holesterīnu. Manu klientu vidū ir cilvēki, kas ziemā iegremdējas āliņģī, ir stipri un veseli. Ājurvēda māca, ka līdzīgs pievelk līdzīgu. Ja ir aukstas rokas un kājas, bet negribas iet aukstā dušā, var ledus gabaliņus salikt uz paklāja un uz tiem apgulties ar muguru. Kļūs silti.»

    Dziedniece Biruta Fedotova iesaka

    • Ja paaugstināts asinsspiediens, vēlams lietot diļļu eļļu. Asinsspiedienu pazemina aronijas. Var lietot aroniju sulu, uzlējumu, ogas var ēst svaigā veidā.
    • Lineļļa kavē vēža šūnu veidošanos, sargā asinsvadus no aterosklerozes, palīdz cīņā ar kuņģa un zarnu čūlām. Lieto tējkaroti eļļas trīs reizes dienā.
    • Smiltsērkšķu eļļa pazemina holesterīnu asinīs. Lieto 2–4 tējkarotes dienā.
    • Ingvers ziemā silda ķermeni, tam piemīt pretvīrusu un attārpošanas iedarbība.
    • Anīsa eļļa aptur novecošana procesus galvas smadzenēs, atjauno nervu sistēmu.
    • Ja naktī nenāk miegs, vēlams lietot apiņu vai vīgriežu tēju.
    • Imunitāti spēcina kakao, bišu mātes peru pieniņš (desmit dienas zem mēles nosūkā vienu tableti), bišu maize (bērniem – cik gadiņu, tik bišu maizes graudiņu dod dienā apēst).   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē