• Ābolu ievārījums ar marcipānu

    Ievārījumi
    Ievas Māja
    Ievas Māja
    26. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ābolu ievārījums ar marcipānu
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Ābolu ievārījums ar marcipānu
    Šis pasakainais ābolu ievārījums būs garšīgākais un krēmīgākais, kādu būsiet baudījuši! Pilnīgākai garšai, vārīšanās beigās var pievienot 100 ml amareto vai 2 ēdamkarotes brendija.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē