• Šobrīd

    weather img

    Rīga +29°C Skaidrs, Z vējš, 2.06 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Vismaz reizi pavasarī jāuzvāra! Lakšu zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    1. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lakšu zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Lakšu zupa
    Maiga, aromātiska un tik smuki zaļa! Krēmīga un vitamīniem bagāta pavasara zupiņa. Gatava nepilnā pusstundā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    25m
    • Lakšiem nogriež kātus, sagriež gabalos, katliņā uzkarsētās 2 ēdamkarotēs eļļas apmaisot cep un pasautē, līdz tie kļūst mīksti.
    • Liek klāt lakšu lapas, maisot dažas minūtes pasautē.
    • Pārlej 2 glāzes ūdens, uzvāra, pieber zirnīšus, nelielā karstumā lēni vāra, līdz zirnīši ir zaļi un mīksti.
    • Zupai pielej pāris ēdamkarotes eļļas un sablendē.
    • Ja zupa ir pārāk bieza, pielej vēl karstu ūdeni, pievieno arī sāli un piparus.
    • Zupu pasniedz ar viegli uzputotu krējumu virsū.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+