• Vasarīgs našķis – persiku koblers

    Deserti
    27. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Persiku koblers
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Persiku koblers
    Sulīgs, aromātisks persiku pildījums, kas pārklāts ar kraukšķīgām mīklas pikām. Viegli pagatavojams vasaras deserts, kas būs īpaši gards, ja to pasniegsiet karstu ar aukstu plombīra saldējumu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    2 vērtējumi
    5/5
    • Persikiem izņem kauliņus, augļus sagriež daiviņās.
    • Cukuru sajauc ar miltiem, kanēli, sāli un rīvētu muskatriekstu, pārber persikiem, sajauc.
    • Persiku maisījumu liek ietaukotā cepampannā, virsu pārliek ar sviesta piciņām.
    • Pannu liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes.
    • Pa to laiku pagatavo mīklu koblera virsai. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un cukuru, vidū izveido bedrīti, tajā ielej krējumu un kausēto sviestu, visu samaisa biezā mīklā.
    • Ceptajiem persikiem virsū liek mīklas pikas, tad liek atpakaļ krāsnī un cep vēl 15 minūtes, līdz mīklas cepumi izcepušies zeltaini.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē