Ugunskura pelnos cepti dārzeņi

Uz oglēm
Daina Lapiņa
17. maijs

Drukāt

Saglabāt

Sagatavojies piknikam jau laikus, lieliska, turklāt viegli pagatavajama recepte, kuras garša neatstās vienaldzīgu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
50m
Kopējais laiks
1st
1 vērtējums
5/5

Dārzeņus cepšanai ērtāk sagatavot jau mājās. Uz lielas dubultīgi pārlocītas folijas loksnes liek gabalos sagrieztus dārzeņus – kartupeļus, burkānus, cukīni, sīpolus, papriku un citus pēc patikas, pārkaisa sāli un piparus, rozmarīnu un timiānu, pievieno arī ķiploka daiviņas, pārlaista eļļu, ar rokām visu labi sajauc un cieši ietin folijā. Lai mazinātu dārzeņu ilgstošu saskari ar foliju, to var pārklāt ar cepampapīru un dārzeņus likt uz tā. Sainīti ierušina karstās ugunskura oglēs un pelnos, cep mīkstus – aptuveni 50 minūtes.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs