Ugunskura pelnos cepti dārzeņi

Uz oglēm
Daina Lapiņa
17. maijs, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sagatavojies piknikam jau laikus, lieliska, turklāt viegli pagatavajama recepte, kuras garša neatstās vienaldzīgu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
50m
Kopējais laiks
1st
1 vērtējums
5/5

Dārzeņus cepšanai ērtāk sagatavot jau mājās. Uz lielas dubultīgi pārlocītas folijas loksnes liek gabalos sagrieztus dārzeņus – kartupeļus, burkānus, cukīni, sīpolus, papriku un citus pēc patikas, pārkaisa sāli un piparus, rozmarīnu un timiānu, pievieno arī ķiploka daiviņas, pārlaista eļļu, ar rokām visu labi sajauc un cieši ietin folijā. Lai mazinātu dārzeņu ilgstošu saskari ar foliju, to var pārklāt ar cepampapīru un dārzeņus likt uz tā. Sainīti ierušina karstās ugunskura oglēs un pelnos, cep mīkstus – aptuveni 50 minūtes.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+