Tiramisu ar bumbieru un aveņu krēmu

RŪDOLFS receptes
4. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
35m

Uzvāra kafiju, pievieno brendiju un atdzesē. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem, dzeltenumus saputo ar pūdercukuru. Turpinot putošanu, pievieno maskarpones sieru. Kafijā mērcē cepumus (svarīgi to darīt ātri un neļaut cepumiem izmirkt, lai nesanāk putra) un kārto glāzēs vai deserta traukos. Virsū klāj olu un maskrapones masu un dažas avenes. Pārlej ar  bumbieru, aveņu krēmu, tad atkal liek cepumus, avenes un olu krēmu. Visu pārkaisa ar kakao, noliek uz 3–4 stundām atpūsties, grezno ar avenēm.

Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs