• Šobrīd

    weather img

    Rīga +30°C Skaidrs, D vējš, 3.6 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Sojas pupiņu un lapu kāpostu salāti ar čili mērcīti

    Gardi un veselīgi
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    7. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sojas pupiņu un lapu kāpostu salāti
    Foto: Ieva Andersone
    Sojas pupiņu un lapu kāpostu salāti
    Veselīgi, viegli un drusku pikanti. Sātīgi, taču viegli salāti, ko pagatavot vieglām un veselīgām pusdienām vai kā piedevu vakariņu pamatēdienam – piemēram, zivij!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    15m
    • Vispirms pagatavo mērcīti, visas sastāvdaļas sajaucot kopā. Pielabo garšu pēc saviem ieskatiem un atstāj ievilkties.
    • Pupiņas novāra un nedaudz atdzesē.
    • Lapu kāpostam noņem kātus, saplucina un noblanšē. Labi būtu  arī nedaudz iemasēt olīveļļu un šķipsnu sāls.
    • Visu kārtīgi sajauc, pārslaka vēl nedaudz ar laima sulu.
    • !! Sojas pupiņas vāra šādi. Pa nakti izmērcētas pupiņas novāra 10 minūtes. Nokāš, noskalo, aplej ar verdošu ūdeni, vēlreiz uzvāra un vāra 7 minūtes. Nokāš.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+