• Sojas pupiņu un lapu kāpostu salāti ar čili mērcīti

    Uzkodas un salāti
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    7. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sojas pupiņu un lapu kāpostu salāti
    Foto: Ieva Andersone
    Sojas pupiņu un lapu kāpostu salāti
    Veselīgi, viegli un drusku pikanti. Sātīgi, taču viegli salāti, ko pagatavot vieglām un veselīgām pusdienām vai kā piedevu vakariņu pamatēdienam – piemēram, zivij!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    15m
    • Vispirms pagatavo mērcīti, visas sastāvdaļas sajaucot kopā. Pielabo garšu pēc saviem ieskatiem un atstāj ievilkties.
    • Pupiņas novāra un nedaudz atdzesē.
    • Lapu kāpostam noņem kātus, saplucina un noblanšē. Labi būtu  arī nedaudz iemasēt olīveļļu un šķipsnu sāls.
    • Visu kārtīgi sajauc, pārslaka vēl nedaudz ar laima sulu.
    • !! Sojas pupiņas vāra šādi. Pa nakti izmērcētas pupiņas novāra 10 minūtes. Nokāš, noskalo, aplej ar verdošu ūdeni, vēlreiz uzvāra un vāra 7 minūtes. Nokāš.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē