• Sāļie mafini ar biešu krēma cepurīti

    Uzkodas un salāti
    4. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    12 mafini
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    45m

    Sviestu saputo ar sāli un garšvielām, pa vienai pievienojot olas. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un piesijā masai pusi no paredzētajiem miltiem. Pievieno saldo krējumu, turpina putot, pamīšus pievienojot krējumu un miltus, līdz iegūst skābā krējuma konsistenci.

    Mafinu formiņās ieliek nedaudz mīklas, sīki sagrieztu šķiņķi un rīvētu sieru (aptuveni vienu tējkaroti), tad pa virsu atkal liek mīklu.

    Mīklai jāaizpilda ¾ formiņas, jo cepoties tā celsies. Liek sakarsētā krāsnī un cep 200 grādu temperatūrā 20–25 minūtes.

    Kamēr mafini cepas, pagatavo glazūru. Krēmu saputo kopā ar krēmsieru, sviestu un sapilda konditorejas šļircē, ko liek ledusskapī nedaudz sastingt.

    Gatavos mafinus atdzesē un pirms rotāšanas  nolīdzina mafinu augšiņas, lai tās ir līdzenas. Tas  palīdzēs glazūrai labāk turēties.

    Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē