Sāļie mafini ar biešu krēma cepurīti

RŪDOLFS receptes
4. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Personas
12 mafini
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
45m

Sviestu saputo ar sāli un garšvielām, pa vienai pievienojot olas. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un piesijā masai pusi no paredzētajiem miltiem. Pievieno saldo krējumu, turpina putot, pamīšus pievienojot krējumu un miltus, līdz iegūst skābā krējuma konsistenci.

Mafinu formiņās ieliek nedaudz mīklas, sīki sagrieztu šķiņķi un rīvētu sieru (aptuveni vienu tējkaroti), tad pa virsu atkal liek mīklu.

Mīklai jāaizpilda ¾ formiņas, jo cepoties tā celsies. Liek sakarsētā krāsnī un cep 200 grādu temperatūrā 20–25 minūtes.

Kamēr mafini cepas, pagatavo glazūru. Krēmu saputo kopā ar krēmsieru, sviestu un sapilda konditorejas šļircē, ko liek ledusskapī nedaudz sastingt.

Gatavos mafinus atdzesē un pirms rotāšanas  nolīdzina mafinu augšiņas, lai tās ir līdzenas. Tas  palīdzēs glazūrai labāk turēties.

Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs