• Laša tartars ar paipalu olu

    Zivju ēdieni
    Daina Lapiņa
    9. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Laša tartars – vienkārši un garšīgi.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10st
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    10st 10m
    1 vērtējums
    5/5
    • Sajauc tējkaroti cukura ar pusotru tējkaroti sāls un rīvētu citrona miziņu. Ar maisījumu no visām pusēm pārklāj lasi, liek slēgtā traukā un uz nakti novieto ledusskapī.
    • Nākamajā dienā notīra sālījumu, lasi nosusina un sagriež plānās šķēlēs. Tās sadala četrās daļās un, šķēles savijot, veido četras rozetes.
    • Šķīvjos sakārto gurķa un sīpola ripiņas un pārkaisa ar sāli. Virsū liek laša rozetes, katrai viducī ievietojot pa svaigam paipalu olas dzeltenumam.
    • Visu pārkaisa ar pipariem, grezno ar maziem diļļu zariņiem un sīkiem dīgstiem vai citiem zaļumiņiem. Pasniedz ar svaigām vai grauzdētām bagetes šķēlītēm.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē