Biešu ievārījums

Ēd ar garšu
25. marts, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Biešu ievārījums recepte
Biešu ievārījums recepte
Ievārījums itin nemaz negaršo pēc bietēm, drīzāk nedaudz atgādina dzērveņu ievārījumu. Ingvera sakne piešķir interesantu garšas niansi.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
3 puslitra burciņas
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

IETEIKUMI un PADOMI!

  • Rokas un nazi pēc biešu mizošanas, kā arī rīvi vai gaļas maļamo māšīnu ieteicams mazgāt aukstā ūdenī (vēlams to darīt nekavējoties).
  • Maļot ar gaļas mašīnu, darbs veiksies ātrāk un biešu masa būs viendabīgāka, nekā rīvējot.
  • Valriekstus sasmalcina, ieliekot maisiņā un izdauzot ar āmuru.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+