Ziemas klasika. Deviņas pārbaudītas receptes kāpostu sautēšanai

Sautēti kāposti ir ziemas ēdienu klasika, taču to garšas nianses var būt ļoti atšķirīgas. Sautētus kāpostus var gatavot un pasniegt kopā ar gaļu, dārzeņiem, augļiem, sautēt vīnā vai pagatavot veģetāriešu gaumē. Atliek tikai izvēlēties sev tīkamāko recepti.
sautēti kāposti
23. janvāris

Drukāt

Saglabāt

Shutterstock

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs