Ziemas klasika. Deviņas pārbaudītas receptes kāpostu sautēšanai

23. janvāris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Shutterstock
Shutterstock
Sautēti kāposti ir ziemas ēdienu klasika, taču to garšas nianses var būt ļoti atšķirīgas. Sautētus kāpostus var gatavot un pasniegt kopā ar gaļu, dārzeņiem, augļiem, sautēt vīnā vai pagatavot veģetāriešu gaumē. Atliek tikai izvēlēties sev tīkamāko recepti.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+