Tītara šķiņķa cepetis ar rudens dārzeņiem

Cepetis
14. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Tītara šķiņķa cepetis ar rudens dārzeņiem
Tītara šķiņķa cepetis ar rudens dārzeņiem
Ak, kāds svētku ēdiens! Vorčestras mērce tītaram iedevusi pikantu garšu, sezama eļļa – tīkamu grauzdējuma niansi. Saldie dārzeņi ar riekstiem maigi papildinās tītara gardo miesu. Klāt ieteicams servēt nedaudz rīsu, vārītus brokoļus vai zaļos lapu salātus. Iemalkot labu Chardonnay. Aizdegt sveces. Un secināt, ka pat vistumšākajam gadalaikam piemīt savs mājīgums un iekšējs skaistums.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+