Šmorēta vistiņa ar timiānu un cidoniju sukādēm

Gaļas ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
27. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Marinēta, pannā sutināta lauku vistiņa.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

 

Kartupeļu biezenim:

Kartupeļus vāra mīkstus, nokāš, samīca, pievieno sviestu, saldo krējumu, šķipsniņu rīvēta muskatrieksta, kādu garšaugu maisījumu un sakuļ, līdz tas ir gaisīgs un vijīgs.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+