Skābētu kāpostu strūdele latviešu gaumē

Gaļas ēdieni
19. decembris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Skābētu kāpostu strūdele latviešu gaumē
Skābētu kāpostu strūdele latviešu gaumē
Nedaudz padzesēta, gabalos sagriezta strūdele ir sātīga un garšīga, laba alternatīva sautētiem kāpostiem. Strūdele ir ēdama arī auksta, tādēļ ērti paņemama līdzi ziemas pārgājienos. Folijā ietītu to ugunskurā var arī uzsildīt.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+