Liellopa steiks šokolādes un sarkanvīna mērcē

Gaļas ēdieni
8. marts, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Liellopa fileja šokolādes un sarkanvīna mērcē recepte
Liellopa fileja šokolādes un sarkanvīna mērcē recepte
Sulīga liellopa fileja ar kārdinošu vīna mērci nesteidzīgai baudīšanai sveču gaismā.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas

! Ja ir ieduramais steika termometrs, vidēji gatava, rozīga gabaliņa temperatūra būs apmēram 55 grādi. Ievēro termometru ievietot gaļā gatavošanas noslēgumā, lai pa tā caurumu neiztecētu tās suliņa.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+