Mežonīgā rabarbera jeb sūrenes kūka

Latvijas virtuve
15. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Mežonīgā rabarbera jeb sūrenes kūka recepte
Mežonīgā rabarbera jeb sūrenes kūka recepte
Ja vēlies ko jaunu un interesantu, varbūt tieši šī recepte tev iepatiksies. Pamēģini!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Sētmalās un dārzmalās mīt īsts savvaļas rabarbers – zirgskābenes radiniece japāņu sūrene. Ja to īsti nepazīsti, pirmoreiz kārtīgi papēti un salīdzini ar augu noteicējiem. Aug gara un augsta, lapas kā zirgskābenei, stumbrs ciets un violetiem lāsumiņiem kā rabarberam. Sūreni var izmantot kā rabarberu, tikai jāmeklē jaunie kāti, kas nav vēl pārkoksnējušies. Garša ir skābena, bet maigāka nekā rabarberam.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+