• Mežonīgā rabarbera jeb sūrenes kūka

    Latvijas virtuve
    15. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mežonīgā rabarbera jeb sūrenes kūka recepte
    Mežonīgā rabarbera jeb sūrenes kūka recepte
    Ja vēlies ko jaunu un interesantu, varbūt tieši šī recepte tev iepatiksies. Pamēģini!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Sētmalās un dārzmalās mīt īsts savvaļas rabarbers – zirgskābenes radiniece japāņu sūrene. Ja to īsti nepazīsti, pirmoreiz kārtīgi papēti un salīdzini ar augu noteicējiem. Aug gara un augsta, lapas kā zirgskābenei, stumbrs ciets un violetiem lāsumiņiem kā rabarberam. Sūreni var izmantot kā rabarberu, tikai jāmeklē jaunie kāti, kas nav vēl pārkoksnējušies. Garša ir skābena, bet maigāka nekā rabarberam.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē