Marinēti ķirbji

Piedevas
11. oktobris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Marinēti ķirbji recepte
Marinēti ķirbji recepte
Tradicionāla marinētā ķirbīša garša, kas daudziem mīļa kopš bērnības. Var ēst kā piedevu pie gaļas ēdieniem, bet var - vienkārši kā kompotu no krūzītes.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

Marinēti ķirbji- recepte, kas daudziem mīļa kopš bērnības. Pagatavo ķirbi ziemai un pildi burciņās. Var ēst kā piedevu pie gaļas ēdieniem, bet var - vienkārši kā kompotu no krūzītes.

 

 

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+